Mi történt a Jumpgate Evolution-nel?

A játékot hiába várjuk már egy ideje és sajnos most nem szolgálhatunk jó hírekkel a sci-fi MMO rajongóknak.

Mi történt a Jumpgate Evolution-nel?

A játékot hiába várjuk már egy ideje és sajnos most sem szolgálhatunk jó hírekkel a sci-fi MMO rajongóknak. A kiadó Codemasters ugyanis nem olyan rég beperelte a fejlesztő NetDevilt és anyavállalatát (Gazillion), mivel nem voltak képesek időre hozni a játékot.

A terv szerint még 2009. február 24-én kellett volna startolni a Jumpgate-nek, de ez azóta sem következett be. A kiadó Codemasters most kártérítést vár az után az 1,4 millió dollár után, amit eddig a játékra költött abban a reményben, hogy az egy nap elstartol. Alternatív megoldásként hajlandó részesedést is elfogadni a NetDevil és a Gazillion cégből a pénzért cserébe.

A Jumpgate már egyszer eljutott a béta szakaszig, aminek a bejelentését követő reakciók alapján mondhatjuk, hogy nagyon is lenne igény egy egyszerűbb űrhajós MMO-ra a végletekig komplex EVE Online mellett. 2 hónappal a beharangozás után már 250.000 feliratkozót számláltak a tesztre Európában és Észak-Amerikában.

Az MMO legelső hivatalos megjelenési dátuma még 2008-ra volt téve, utoljára pedig 2009 júniusára ígérték. A dátum helyén jelenleg egy "Hamarosan előrendelhető" felirat ékeskedik. A tesztre még mindig jelentkezhettek... A hivatalos honlaphoz katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward