Megszerezte a THQ nevét a Nordic Games

A legendás, bár hosszú évekig bukdácsoló kiadó neve nem veszik el! A Nordic Games ad majd ki játékokat THQ név alatt.

Megszerezte a THQ nevét a Nordic Games

Örömhír: talán mégsem tűnik el örökre a THQ neve! A Nordic Games a THQ bezárását követő aukción megszerezte a kiadó egyik játékát, a Darksiderst, és úgy tűnik, többet akart. Ma Klemens Kruezer a Nordic Games ügyvezető igazgatója elárulta, befejeződtek a tárgyalások, és cége véglegesen megvásárolta a THQ nevének használati jogait, így a jövőben ezen a néven ad majd ki játékokat a vállalat. Az első "THQ-s" játék a következő MX vs. ATV lesz.

"Meglepő volt az iparági veteránok és a játékosok számára is, hogy mi nyertünk meg több, a THQ-val kapcsolatos aukciót. Úgy tűnt, soha senki nem hallotta a Nordic Games nevét korábban, így tele voltak velünk az online felületek is, ahol mindenki arra próbált rájönni, kik is vagyunk." - mondta Kruezer. Az úriember szerint ezt követően sokan megismerték a Nordic Games nevét, ugyanakkor továbbra is úgy látta, a THQ-val többre jutnának, így a játékokon kívül egy második megegyezést is kötöttek a THQ nevének használatára.

Kreuzer szerint azért is jobb, ha THQ néven adják majd ki például a Darksiders folytatását, mert ez minőségben egészen más szintet fog képviselni, mint a Nordic Games korábbi játékai. Ezért nem is hallunk még semmit a játékról: a készítők biztosak akarnak lenni abban, hogy nem adnak ki szemetet a kezeik közül. Még a Nordic Games tulajdonosa is hangsúlyozta több interjúban, hogy a Darksiders következő részének teljesen meg kell felelnie a rajongók elvárásainak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward