Megjelent a Star Wars Battlefront 2 Celebration Edition

Szerencsére az ingyenes frissítések sem maradnak el.

Megjelent a Star Wars Battlefront 2 Celebration Edition

A Mandalorian sorozat lázban tartja a Star Wars rajongókat, a nemrég megjelent Jedi: Fallen Ordert is egyre többen fejezik be és végéhez közeledik a Skywalkerek története a 9. epizóddal. Nem csoda, hogy az Electronic Arts szeretné meglovagolni a Star Wars dolgokat, amennyire csak lehet.

A Star Wars Battlefront 2 igazi iskolapéldája volt annak idején annak, hogyan nem szabad tenni mikrotranzakciókat egy játékba, így a hatalmas PR bukás, amit az EA kénytelen volt elkönyvelni saját kapzsisága miatt, eléggé rányomta a bélyegét a játékra. Mentségükre legyen, hogy nem hagyták el a Battlefront 2 rajongókat, sőt, úgy alakították át, ahogy a közösség kérte és olyan frissítéseket kap hónapról-hónapra ingyen, ami miatt érdemes elővenni a játékot többször is.

Hamarosan jön a Skywalker kora frissítés, ami egy új dzsungel bolygót hoz magával. Itt kooperációs küzdelmet tolhatunk barátainkkal vagy idegenekkel az Ellenállás és az Első Rend oldalán. Ezen kívül a Heroes vs. Villians játékmód is megkapja ezt a helyszínt. Új elit rohamosztagosok érkeznek az Első Rend korából, a Sith trooper és egy Jet trooper. Az ellenállók kapnak egy Gunnert és egy kémet. Bármilyen meglepő, a két új érkező hős a guruló BB-8 és BB-9E lesz. Új kooperációs játékhelyszínek várnak ránk, lesz itt Jakku, Takodana és a Starkiller bázis is. 

Ezeket az ingyenes újításokat december 17-én kapjuk meg a Dice-tól.

A címben szereplő Celebration Edition lényegében egy újrakiadása a játéknak, ami már bárki számára elérhető és megvásárolható. Ebben a kiadásban benne van minden eddig megjelent Battlefront 2 skin, amiket korábban meglehetett szerezni, sőt, még a Rise of the Skywalker cuccok is automatikusan járnak mellé a megjelenésükkor. Így aki ezt a kiadást megveszi, az 25 hős, 125 katona kinézetet, 100 emote-ot és 70 győzelmi pózt kap mellé. Akik már most rendelkeznek a játékkal, azok kedvezményes áron frissíthetik a meglévő példányukat. 

Ha valakit érdekel, hogyan használják a Battlefront 2-ben a mesterséges intelligenciát, egy igen érdekes olvasmányt találhat ezen a linken.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap