Megjelent a Spider-Man: Web of Shadows

New York City sorsát újra a mi kezünkbe adták, ugyanis megjelent a Marvel kalsszikus Pókember videojáték-sorozatának újabb epizódja, a Web of Shadows.

Megjelent a Spider-Man: Web of Shadows

New York City sorsát újra a mi kezünkbe adták, ugyanis megjelent a Marvel klasszikus Pókember videojáték-sorozatának újabb epizódja, a Web of Shadows. Kedvenc fotóriporter palántánk számos platformon látogat el hozzánk (zárójelben a fejlesztő): PC/PS3/Xbox 360/Wii (Treyarch/shaba Games), PSP/PS2 (Amaze Entertainment), Nintendo DS (Griptonite Games).

A sztori dióhéjban annyi, hogy különös eseményekre lesz figyelmes hősünk. Ez elsőre csak egy szokatlan fertőzésnek tűnik, de végül persze invázió lesz.

Spidy egyik főellensége Venom rájött, hogy képes klónozni saját magát. Nem is kell hozzá sok idő még a klón gubók elöntik a várost és ha már ott vannak nem sokat tétlenkednek, riogatják rendesen szegény ártatlan városlakókat. Végül persze mindenki behódol a szimbiótáknak és szimbióta zombi lesz. Ekkor jön a S.H.I.E.L.D. és karanténba zárja egéssz Manhattan-t, hogy megállítsa a fertőzést...

Hősies pók kalandorunk természetesen igyekszik mindent megtenni, hogy megállítsa (a mi segítségünkel), minek során ő is megfertőződik, de ne féltsük, ott van vele a város összes hőse, hogy segítsen neki mielőtt kifut az időből és ő is a symbiote suit hatása alá kerül.

A harcrendszeren sokat fejlesztettek, szóval egész izgalmas csatáknak nézhetnek elébe a leendő játékosok.

"A Spider-Man: Web of Shadows elhozza a valaha volt legmélyebb harcrendszert, ami eddig a Pókember játékokban volt. Legyen szó akár egy felhőkarcoló oldalán való nyaktörő mutatványról, ugorjunk csatába pókfonalon hihetetlen magasságokból, vagy akár látványos légi csatákban is rész vehetünk az új részben." - dicsérte a Web of Shadows-t Rob Kostich a kiadó Activision alelnőke. A fejlesztőnek nagyon jól sikerült elkapni a "Pókember élményt" hihetetlen csatákkal és vizuális effektekkel, amihez egy nagyszerűen kibontakozó sztori is járul.

Kellemes háló szövögetést kívánunk minden akció játék és Spider-man rajongónak!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward