Mégis elkészül az 1666: Amsterdam

Az Assassin's Creed atyja visszatért az egykor általa elindított projekthez.

Mégis elkészül az 1666: Amsterdam

Történetünk ott kezdődik, hogy Patrice Désilets, az Assassin's Creed alkotója a Brotherhood után elhagyta a Ubisoft kötelékét, és a THQ Montreál csapatához ment. Itt belevágott az 1666: Amsterdam, amit a kiadó a "következő Assassin's Creednek" nevezett. A THQ azonban felborult, és a Ubisoft megjelent, hogy megvásárolná a játékot, ami sikerült is neki, de később mégis lelőtték a fejlesztést.

Désilets ekkor ismét elhagyta a Ubisoftot, és hosszú küzdelmek árán megvette az 1666: Amsterdam jogait a kiadótól, és 2016-ban még egy videót is mutatott róla. Azonban (immár saját) csapata, a Panache inkább az idén megjelent, erősen közepesre sikerült Ancestors fejlesztésére koncentrált, az 1666 pedig háttérbe került. Most a Reboot Canada konferencián viszont Désilets konkrét kérdést kapott: mi a helyzet az 1666: Amsterdammal, és el fog-e készülni valaha?

Meglepő módon egészen konkrét válasz is érkezett: "Nagyon komolyan gondolom a játékot, majdnem elvesztettem a házamat is miatta. Szeretnék készíteni egy játékot az ördögről, pedig nem szeretem a horror témát, úgyhogy ez nagy kihívás nekem." Válaszában Désilets megerősítette, hogy visszatért a játékhoz, és hamarosan közölni is fog valamit ezzel kapcsolatban. Egy másik kérdésre, hogy akkor ezek szerint ez lesz a Panache következő játéka, egyértelműen igennel válaszolt. Persze a korábbi tervekhez képest változások valószínűleg lesznek. A THQ és a Ubisoft alatt is egy AAA-kategóriás játékként álmodták meg az 1666: Amsterdamot, azonban a Panache egy kis csapat: jelenleg 35-en vannak, és körülbelül 50-re szeretnének nőni a következő években.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap