Megfizethető ASUS monitor FreeSync támogatással

A 24 hüvelykes monitor gyors panelt kapott, remek állvánnyal rendelkezik és videó bemenetek terén is tartalmaz mindent, amire szükség lehet.

Megfizethető ASUS monitor FreeSync támogatással

Az ASUS műhelyéből egy költséghatékony 24 hüvelykes monitor érkezett, amely extraként még FreeSync támogatást is nyújt, igaz, elég szűk tartományon belül.

Galéria megnyitásaA VP248GL-P típusjelzéssel ellátott monitor 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett dolgozik, alapját pedig egy matt felületű TN+Film panel adja, ami az NTSC színtér 72%-os lefedésére képes. A szóban forgó panel 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szögekkel dolgozik, tipikus kontrasztaránya 1000:1, maximális fényerőssége pedig 250 cd/m2. A válaszidő a paneltípusnak köszönhetően meglehetősen alacsony, 1 ezredmásodperces GtG értéket képvisel, a kijelző mögött dolgozó háttérvilágítás pedig villódzás-mentesen üzemel – és csökkentett kékfény kibocsátás is védi a nézők szemeit. Utóbbi két tulajdonság hosszabb ideig tartó játék és egy hosszúra nyúlt munkanap alkalmával egyaránt jól jöhet.

Az új monitor 75 Hz-es maximális képfrissítési rátával dolgozik, ugyanakkor FreeSync támogatással is rendelkezik, ami a 48 és 75 Hz közötti frekvenciatartományon belül működik. A játékosokat GamePlus szolgáltatás várja, ami OSD alapú célkereszttel, FPS számlálóval és időmérővel egyaránt rendelkezik, de QuickFit funkciót is kapunk, ami a különböző tartalmak igazításában segít. Az új monitor két darab kétwattos hangszórót kapott, ezek a digitális videó bemeneteken kívüla 3,5 milliméteres Jack Audió bemeneten keresztül is megszólalhatnak. A videó bemenetek közé egy HDMI 1.4a, egy D-Sub és egy DisplayPort 1.2a csatlakozó került.

Galéria megnyitása

A gyári állvány a kijelző döntésére (-5/+33 fok), elforgatására (+/- 90 fok) és magasságának állítására egyaránt lehetőséget ad (0-120 mm), plusz még pivot/portré funkciót is nyújt. A monitor hátuljáról a VESA 100-as furatok sem hiányoznak, így a termék flexibilis karra ésfali állványra is felszerelhető, de akár kompakt PC-t is fogad.

Galéria megnyitása

Az ASUS újdonsága hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, ára viszont nem lesz több 175 dollárnál.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap