Megérkeztek a Steam Machine tesztgépek

Sajnos nem hozzánk, mert csak az amerikaiak kaptak. Videók és egyéb finomságok.

Megérkeztek a Steam Machine tesztgépek

A Valve pénteken küldte ki a beígért Steam Machine prototípusokat, szám szerint 300-at. 30-at azok kaptak, akik a közösségért tett cselekedeteikkel ezt kiérdemelték, a többieket véletlenszerűen választották ki. Bár eredetileg a világ minden tájáról lehetett teszternek jelentkezni, végül jogi okok miatt sajnos kizárólag az amerikai rajongók közül kerülhetett ki a 300 szerencsés, akik végül megkapták a gépüket. A végleges verzió természetesen az egész világon kapható lesz, a különböző gyártók más-más külsővel fogják elkészíteni a gépet, az iBuyPowerét korábbi hírünkben már be is mutattuk. A kicsomagolós videók közül alant látható Corey Nelsoné, aki a hétvégén kapta kezei közé a tesztgépet.

Ugyanaz a szerencsés felhasználó megörökítette a gép indulását és működését is, láthatjuk a SteamOS-t, a gép elején a világító fehér kört, és az oldalán a GeForce logót is, ami láthatóan nagyon tetszett a felhasználó kislányának, aki az operatőr volt. Érdemes a csatornán lévő többi videót is megnézni, a felhasználó szorgalmas volt, szétszedte a gépet, telepített rá egy Windowst is és letesztelte 3DMarkkal, kipróbálta a kontrollert Windows alatt és még ki tudja mit fog kitalálni.

Háromféle Steam Machine konfiguráció létezik, a teszterek a legerősebbet kapták. A specifikációkról korábban már írtunk ugyan, de ide is beteszem őket, hogy lehessen gyönyörködni bennük:

Grafikus kártya: nVidia Titan vagy GTX780 vagy GTX760 vagy GTX660

Processzor: Intel i7-4770 vagy i5-4570 vagy i3

RAM: 16GB DDR3-1600, (CPU), 3GB GDDR5 (GPU)

Tárhely: 1TB/8GB hibrid SSHD

Táp: Belső 450W 80Plus Gold

Méretek: kb 30,5cm x 31,5cm x 7,4cm

A tesztgép külsejéről és belsejéről itt találhattok még képeket. A Valve januárban, a Consumer Electronics Show-n fog bővebb tájékoztatást adni a Steam Machine különböző változatairól és gyártóiról.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward