Megérkezett a Catalyst 15.7 WHQL driver

Az utolsó WHQL aláírással ellátott Catalyst driver mintegy 212 napja jelent meg, így ideje volt, hogy frissebb szoftercsomagot is elérhetővé tegyen az AMD.

Megérkezett a Catalyst 15.7 WHQL driver

Az AMD legutóbbi WHQL aláírással is rendelkező Catalyst szoftvercsomagja nagyon régen, mintegy 212 napja érkezett meg a Catalyst 14.12 Omega személyében. Azóta csak béta driverek jelentek meg egészen mostanáig, ma ugyanis elrajtolt a Catalyst 15.7 WHQL szoftvercsomag.

Az új driver hivatalos támogatást nyújt az összes eddig megjelent R9 300-as sorozatú videokártyához, valamint a Radeon R9 Fury sorozat tagjaihoz is. A Catalyst 15.7 számos új szolgáltatást vonultat fel, plusz rengeteg játékhoz kínál optimalizációkat is a még jobb felhasználói élmény elérésének érdekében. Fontos extra, hogy az újdonság WDDM 2.0-s támogatással érkezik, tehát Windows 10 alá is jó.

A Catalyst 15.7 WHQL segítségével most már CrossFireX alapú rendszereknél is elérhető a FreeSync támogatást DirectX 10-től felfelé. A korábban bemutatott VSR (Virtual Super-Resolution) és FRTC (Frame-Rate Target Control) technológiák hivatalos támogatása szintén bekerült a driverbe.

Játékok frontján több, mint egy tucatnyi címhez érkezett új vagy javított CrossFire profil a Catalyst 14.12 Omega megjelenése óta. A Far Cry 4 és a Tomb Raider játékosok még némi teljesítménynövekedésre is számíthatnak.

A Catalyst 15.7 WHQL driver Windows 7, Windows 8.1 és Windows 10 Preview operációs rendszerekhez érhető el, természetesen 32-bites és 64-bites kiadásban egyaránt. Letöltéséhez ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward