Shop menü

MÉG EBBEN A HÓNAPBAN JÖN AZ OPPO KÉT KULCSTERMÉKE

Egy új okosórával és egy kagylós hajtogatható mobillal állhat elő a vállalat
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Még ebben a hónapban jön az Oppo két kulcsterméke

Az Oppo folyamatosan fejleszti a saját hajtogatható okostelefonjait a Samsung és a Motorola árnyékában, a Find széria különböző tagjai pedig sok elismerést zsebeltek már be, de a vásárlók nem igazán akarják ezeket megtalálni. Az Oppo Find N3 már valószínűleg sokkal nagyobb lesz, mint a Find N2 volt, hiába tetszett az a formáció sokaknak. De most egyelőre térjünk rá a Find N3 Flipre, mert ez jöhet hamarabb.

Korábban több pletyka is volt arról, hogy az Oppo még augusztusban bejelenti a Find N3 modellt és azzal együtt a Find N3 Flipet is. Most eléggé úgy fest a helyzet, hogy talán csak a Find N3 Flip fog megérkezni, de az már biztos, hogy ezt a terméket tényleg leleplezi még ebben a hónapban a gyártó. A mobil pedig nem jön egyedül, mert a meglehetősen szemrevaló Watch 4 Pro okosóra is megérkezhet vele együtt.

Augusztus 29-én jönnek majd a termékek, és délután fél 3-kor lesz a rendezvény élőben figyelemmel követhető.

Az Oppo globális eseményre készül, de azt nehéz megmondani, hogy mit jelent majd ez a termékek elérhetőségére nézve. Bízunk abban, hogy a két új termék egyaránt megvásárolható lesz majd Európában, noha az Oppo talpa alatt meglehetősen forró volt a talaj az utóbbi időben az öreg kontinensen, és leginkább arról szóltak a hírek, hogy egyre több országból szorul ki a Nokiával zajló pereskedések miatt. De most nézzük, mit is várunk.

Galéria megnyitása

A Find N3 Flip a Galaxy Z Flip5 és a Motorola 40 Ultra ellenfele lesz. Belül egy 6,8 colos panellel rendelkezik majd, kívül pedig egy kívül pedig egy 3,26 hüvelykes képernyő fog elterülni az előzetes információk alapján. Mindenhol AMOLED képernyőt nyújt majd a készülék. Az a hír játja, hogy a MediaTek Dimensity 9200 lapkát foglalja majd keretbe az új Find N modell, ami nagy siker lenne a MediaTek számára a Qualcommal szemben. 12 vagy 16 GB RAM-mal kerülhet bevetésre a termék, a tárhely pedig akár az 512 GB-os is elérheti.

Galéria megnyitása

Elvileg egy nagyon komoly kamerarendszer lesz itt felvonultatva. 50 MPixeles lehet a Find N3 Flip főkamerája, 48 megapixeles ultraszéles látószögű képalkotónak adhat otthont, és zoomolni pedig kétszeres mértékben lesz képes egy 32 MPixeles szenzort bevetve. A MariSilicon X NPU-t is alkalmazhatja a telefon, és még belül is szolgálhat egy 32 megapixeles kamerával, ami képes lesz fókuszálásra. A pletykák szerint 4300 milliampernyi akkumulátor lesz a szerkezetben, és 67 wattos teljesítménnyel lehet majd tölteni.

A bemutató másik kiemelt szereplője az Oppo Watch 4 Pro lehet, ami az előzetes képeken rendkívül jól mutat. Nagyon úgy fest, hogy a tervezőcsapat ezúttal sem pihent, és jó érzékkel rakott össze egy friss dizájnt. Már a korábbi Oppo okosórák is igazán mutatósak voltak, de nem annyira, mint a mostani megoldás. Minden eddiginél komolyabb gondosságot láthatunk a Watch 4 Pro formatervében. Szálhúzott és polírozott felületek egyaránt láthatóak rajta, és az egész felülete ívelt, ami a komplett tokon is érződhet majd.

Galéria megnyitása

A korábbi pletykák szerint a Snapdragon W5 Gen 1 rendszerchipet kaphatja meg az okosóra egy energiahatékonyságra kihegyezett társprocesszorral karöltve. A rendszernek 2 GB-nyi memória állhat majd a rendelkezésére. Fejlett pulzus és véroxigénszint figyelésre lesz képes az eszköz, miközben gondoskodik majd az EKG támogatásról is. A kijelzője LTPO AMOLED technológiás lehet, és nagy felbontással szolgál majd.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére