Magyarországon is terjedésnek indul az EMUI 10 frissítés

A vállalat közleményben számolt be arról, hogy mely hazai modelleket érinti először a frissítés.

Magyarországon is terjedésnek indul az EMUI 10 frissítés

A Huawei már egy ideje egyre több okostelefonja számára teszi elérhetővé az Emotion UI 10 grafikus felhasználói felületet az Android 10 operációs rendszer alapjára felépítve. És most a cég úgy érezte, hogy itt az ideje a hazai menetrendet is felvázolni.

Már Magyarországon is vannak olyan okostelefonok, amikre eljutott az EMUI 10 a visszajelzések alapján. De a vállalat elmondása szerint igazán nagy lendületet januártól vesz majd a főverziós frissítés terjesztése. Első körben a kiemeltebb szériák esetében kell számítani a frissítés érkezésére, ahogy az általában lenni szokott. A Huawei az alábbi készülékeket emelte ki:

  • Huawei P30
  • Huawei P30 Pro
  • Huawei P30 Lite
  • Huawei Mate 20
  • Huawei Mate 20 Pro
  • Huawei Mate 20 Lite
  • Huawei Mate 20 X
  • Porsche Design Huawei Mate 20 RS
  • Huawei Novat 5T
Galéria megnyitása
Huawei P30

A mostani felsorolás kizárólag a Huawei saját márkás készülékeire fókuszál, tehát a Honorokat ezen okból kifolyólag nem tartalmazza. Természetesen Honor modell is lesz, ami frissülni fog az Android 10 és az Emotion UI 10 rendszerre. Kezdve a Honor 20-szal, de most kanyarodjunk vissza a Huawei-hez és az EMUI 10 grafikus felülethez.

A Huawei saját fejlesztésű rendszere kívül-belül egyaránt nyújt új lehetőségeket a felhasználók számára. A frissítést követően egy letisztultabb felület fogja üdvözölni a tulajdonosokat, ami továbbra is remek lehetőségeket biztosít. Érdekesség például, hogy itt már szimultán több videohívás is indítható (osztott képen, HD minőségben), és tovább lett fejlesztve az eszközök közötti fájlmegosztás, miközben a biztonság is javult. Számos ponton törekedett arra a Huawei, hogy felhasználóbarátabbá tegye az EMUI-t, ami a beállításokban például különösen érződni fog.

Ezúttal is megemlítette a Huawei, hogy az Emotion UI 10-ben már lesz egy kivételesen jó sötét mód, melyet úgy optimalizálta a vállalat, hogy az kifejezetten jó olvashatóságot biztosítson. A kontrasztosságon sokáig dolgozott a vállalat a szövegeknél és az ikonoknál egyaránt. A tovább gondolt osztott képernyő javítja a produktivitást, és ugyanerre szolgál a számítógéphez csatlakoztathatóság, valamint a Drag-and-Drop fájlmegosztás. Az információk átadása kiemelkedő biztonság mellett megy majd, jóváhagyásra van itt szükség minden lépésnél.

Amikor elérhetővé válik a frissítés egy készülékre, akkor arról „szól” az Android, de persze ezt manuálisan is lehet ellenőrizni a beállításokon belül a rendszer opciói között a szoftverfrissítés saját menüpontjában. És bár a frissítések általában egyszerűen telepíthetőek, a Huawei a közleményében kiemelte, hogy az összes hivatalos ponton (szerviz, Pop-Up Store, Experience Store) segítenek a tulajdonosoknak a cég képzett dolgozói.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap