Magyar PS Plus évi 45 játékkal

Előfizetőinek megduplázását várja a Sony az immár Magyarországon is hivatalosan elérhető PlayStation Plus szolgáltatástól.

Magyar PS Plus évi 45 játékkal

Előfizetőinek megduplázását várja a Sony az immár Magyarországon is hivatalosan elérhető PlayStation Plus szolgáltatástól. A prémium előfizetés éves díjáért cserébe 45 teljes játékot kapunk, és a konzol frissítései is időzíthetővé válnak (automatikusan felrakja a legújabb rendszerszoftvert és utánanéz feltelepített játékaitok frissítéseinek).

 

A PlayStation Plus előfizetés évente tizenötezer vagy negyedévente négyezerötszáz forintba kerül, és a PlayStation Network szolgáltatásain felül többek között évente 45 ingyenes játék vár rátok, köztük AAA kategóriás (minden hónapban 1) és kisebb játékokkal is.

 

Az előfizetők ezenkívül részt vehetnek exkluzív béta tesztekben és jelentős árengedménnyel tudnak játékokat vásárolni. További kényelmi szolgáltatás a fent említett ütemezhető rendszer- és játékfrissítés, valamint a játékállásaink felhő alapon történő mentése, amik így bárhonnan elérhetőek lesznek számotokra.

 

A PlayStation Plus már előfizethető a PlayStation Store-ból bankkártya, vagy a kiskereskedőknél kapható PlayStation Network kártya használatával. Augusztustól a 90 és a 365 napos PlayStation Plus feltöltőkártya is meg fog jelenni az üzletekben.

 

Az azonnal elérhető játékok listája:

[list type="unordered"]

[*]Warhammer 40,000: Space Marine

[*]Chime Super Deluxe

[*]Darksiders

[*]Renegade Ops

[*]Outland

[*]Oddworld: Stranger’s Wrath HD

[*]inFamous 2

[*]Motorstorm Apocalypse

[*]LittleBigPlanet 2

[/list]

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward