LucasArts: Úton a StarWars MMO

A LucasArts és a BioWare most már hivatalosan is bejelentette, hogy készülőben van az új SW MMO, a "Star Wars: The Old Republic" PC-re.

LucasArts: Úton a StarWars MMO

A LucasArts és a BioWare most már hivatalosan is bejelentette, hogy készülőben van az új SW MMO, a "Star Wars: The Old Republic" PC-re.

Az új MMO-ban magával ragadó történetet, dinamikus harcrendszert és intelligens bajtárs (companion) karaktereket ígérnek nekünk. (Ez a Guild Warsban is igen pozitív dolog volt, ha nem volt elég ember egy pve küldetéshez beválogathattunk magunknak pár gépi companion-t, amelyek például healernek igen jól szuperáltak.)

A játék eseményei durván 300 évvel a "Knights of the Old Republic" után kezdődnek, nagyjából 1000 évvel azelőtt, hogy Anakin Skywalker barátunk fekete göncbe öltözött volna.

Mikor mi felbukkanunk, épp dúl a háború a Régi Köztársaság és a Sith Birodalom közt, mi pedig választhatunk, melyik oldalon szállunk be a játékba (Jedi lovagként vagy Sith lord-ként), bár lehet bebújhatunk egyéb szerepekbe is majd, ki tudja (Evokok?! :D ).

Ahogy a történet kibontakozik, számos figurával találkozhatunk majd, akik mellénk szegődhetnek és harcolnak az oldalunkon, ám cselekedeteinktől függően el is árulhatnak minket.

"A tradícionális MMO játékoknak alapvetően három alappillére van: harc, felfedezés, karakterfejlődés." állapította meg a BioWare-es Ray Muzyka. "A Star Wars: The Old Rebublic-ban keresztezzük a BioWare-től megszokott kiváló történet előadásmódot a Lucasfilm és a LucasArts pedigréjével és megalkotjuk a negyedik pillérét az egyenletnek, a sztorit." (Ezzel lehetne vitatkozni, személyes véleményem szerint a Wow-ban és a Lotro-ban is kaptunk némi sztorit. Tény, hogy nagyon sok lényegében hack&slash mmo van, mint pl. a LineAge, de nem ők az egyetlenek.)

Összefoglalva, az időbeni elhelyezés igen jól sikerült, hiszen ez egy nagyon izgalmas korszak a Star Wars univerzum történetében és szimpatikus, hogy nagy hangsúlyt helyeznek a történetre, amit néha igen nehéz megvalósítani egy konstans MMO világban.

Már elindult a hivatalos honlap is, tehát további információkért irány a http://www.swtor.com/ !

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward