Letölthető a GeForce 353.30 WHQL Game Ready Driver

Az új driver a Batman: Arkham Knight érkezésének tiszteletére készült, de természetesen nem csak ehhez a játékhoz kínál támogatást.

Letölthető a GeForce 353.30 WHQL Game Ready Driver

Az Nvidia elérhetővé tett egy friss GeForce drivert, amely a 353.30-as verziószámot viseli, és természetesen WHQL minősítéssel is rendelkezik, azaz végleges, stabil kiadásról van szó.

A Game Ready címet is kiérdemlő driver a Batman: Arkham Knight című játék holnapi megjelenésének tiszteletére készült – jelenleg a GeForce videokártya tulajdonosok ezzel a driverrel érhetik el az említett cím alatt a lehető legjobb játékélményt. Az új játék egyébként az Nvidia GameWorks technológiájából is profitálhat.

Az optimalizációk mellett SLI és 3D Vision profil is érkezett a Batman: Arkham Knight mellé, és a Lord of Vermilion Arena című játékhoz is érkezett friss, DirectX9-es SLI profil.

Az új driver a megjelenítő-eszközillesztő szoftveren kívül tartalmazza a HD Audio Driver 1.3.34.3-as, a PhysX rendszerszoftver 9.15.0428-as, a CUDA 7.5-ös és a GeForce Experience alkalmazás 2.4.5.28-as változatát is.

A 32- és 64-bites változatban egyaránt elérhető GeForce 353.30 Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1-es operációs rendszerekhez egyaránt letölthető. Az új driver a GeForce 400-as sorozattól felfelé minden Nvidia GeForce videokártyát támogat. A szoftver a gyártó hivatalos weboldalán keresztül GeForce 400M sorozatú, vagy újabb mobil videokártyákhoz is letölthető a megfelelő rendszerparaméterek megadása után.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward