Letölthető a GeForce 320.14 béta driver

Az új driver a Metro: Last Light-hoz kínál némi teljesítmény optimalizációt.

Letölthető a GeForce 320.14 béta driver

A Metro: Last Light című játék nemsokára hódító útjára indul, és az Nvidia számára különösen fontos ez a cím, ugyanis a vállalat korábban bejelentette, legújabb akciójának keretén belül ezt a játékot mellékeli majd a GeForce GTX 660-as, illetve gyorsabb videokártyái mellé.

Éppen ezért cseppet sem meglepő, hogy a játékhoz már egy új, béta státuszú GeForce driver is készült, amely a GeForce 320.14-es verziószámot viseli. Ezzel a driverrel most kifejezetten a Metro: Last Light teljesítményének növelést tűzte ki célul a gyártó: a GeForce 320.14 béta telepítése után akár 10%-kal is gyorsabban futhat a játék a modernebb GeForce sorozatú videokártyákkal szerelt rendszereken. Ettől eltekintve ugyanazt kínálja a friss driver is, amit a GeForce 320.00 béta, azaz teljesítménynövekedésre számíthatunk a DiRT: Showdown, a Tomb Raider és a StarCraft II esetében. Emellett persze egyéb játékokban is tapasztalható kisebb-nagyobb gyorsulás - ennek mértékéről korábbi hírünkben, azaz itt tájékozódhatnak az érdeklődők.

Az új driver Windows XP, Windows Vista, Windows 7 és Windows 8 operációs rendszerhez egyaránt elérhető, méghozzá 32-bites és 64-bites kiadásban. A szoftver a GeForce 8-as, illetve újabb asztali videokártyákat és az ION sorozatú asztali GPU-kat egyaránt támogatja, de emellett a GeForce 8200M sorozatú, illetve frissebb mobil videokártyákhoz is használható. Utóbbiaknál persze nem árt szétnézni az adott noteszgép gyártójának hivatalos weboldalán, mielőtt a driver telepítésébe kezdünk.

Az új, béta státuszú GeForce 320.14-es driver az alábbi hivatkozások segítségével tölthető le.

[list type="unordered"]

[*]Windows Vista, Windows 7 és Windows 8: 32-bit | 64-bit

[*]Windows XP: 32-bit | 64-bit

[/list]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward