Legend of Grimrock 2 - Evolúció

Új MI, külső helyszínek, átdolgozott rendszerek várják a régi stílusú RPG-k rajongóit a folytatásban.

Legend of Grimrock 2 - Evolúció

A Legend of Grimrock fejlesztője, az Almost Human új részleteket fedett fel a nagy sikerű oldschool RPG folytatásával kapcsolatban. A belső nézetes, régi időket idéző játék második részében már nem leszünk falak közé zárva, ugyanis lesznek külső helyszínek is.

A Legend of Grimrock 2 Nex szigetén fog játszódni, ami az alkotók szerint a "tökéletes dungeon", mivel lehetővé teszi a külső és belső helyszínek megalkotását, ugyanakkor zárt, jól elhatárolt terület. A helyszínek között lesznek sötét erdők, ködös mocsarak, földalatti alagutak és ősi romok. Csapatunk tagjai akaratuk ellenére kerülnek a szigetre, és ahogy elkezdik felfedezni a környezetet, ráébrednek, hogy nincsenek egyedül, és a hely sokkal rejtélyesebb, mint ahogy azt eredetileg gondolták. A történet nem közvetlen folytatása az első részének.

A fejtörőkkel kapcsolatban a fejlesztők nem beszéltek konkrét dolgokról, mert nem akarták lelőni a poénokat, de elmondták, hogy nem a játékos lesz az egyetlen, akinek meg kell fejtenie ezeket.

Az első részt ért kritikákra válaszolva az Almost Human újraírta az MI-t és megváltoztatta a szörnyek viselkedését. Ellenfeleink a második részben már jobban ki fogják használni, ha túlerőben vannak, segítséget hívnak és taktikusabbak lesznek. Szerencsére a hülye szörnyek hülyék maradnak.

A fejlesztők átdolgozták a szakértelmek és a tárgyak rendszerét is, az új perk-rendszer segítségével a karakterek fejlődése rugalmas lesz, és nagyobb jelentősége lesz a szintlépésnek. A tárgyak már csak azoknak a karaktereknek biztosítanának másodlagos akciókat, akiknek meglesznek hozzá a megfelelő szakértelmei. A varázslás és a varázsitalok készítése egyszerűbb lesz, gesztusok nélkül is varázsolhatunk, és a mágusok nem lesznek egyetlen mágia iskola használatára korlátozva.

Természetesen lesznek új varázslatok, egy új játszható faj és egy új kaszt is. Eddig 100 új tárgy, 22 új szörny, és sok új pálya készült el, de még sok érdekesség és újdonság várható, pl. a nappalok és éjszakák váltakozása.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward