Legalább 2015 óta próbálkoznak egy új BioShock-játékkal

Úgy látszik, a sorozaton átok ül.

Legalább 2015 óta próbálkoznak egy új BioShock-játékkal

Mint arról mi is beszámoltunk, a 2K Games hivatalosan is bejelentette, hogy készül az új BioShock, és közölték azt is, hogy a megjelenéséig még hosszú évek vannak hátra. Arról azonban a 2K Games nem beszélt, hogy már legalább 2015 óta próbálnak tető alá hozni egy új BioShockot, azonban több forrás is megerősítette, hogy állandó problémák léptek fel.

A 2K Games először 2015-ben bízta meg a külsős Certain Affinity stúdiót az új BioShock fejlesztésével. Ezt csapatot a Bungie egykori munkatársa, Max Hoberman alapította, és eddig többnyire csak szerződéses partnerként dolgoztak be olyan játékokba, mint a Halo és a Call of Duty., A források szerint az új BioShock egy nagy kiugrási lehetőséget biztosított volna a csapatnak, azonban 2016 végére a 2K Games úgy döntött, hogy ezt a projektet lelövi, és inkább házon belülre hozza a fejlesztést.

Azt pontosan nem tudta senki nem tudta megerősíteni, hogy miért vette el a 2K Games a lehetőséget a Certain Affinitytől , azonban 2017-re már teljesen a kiadó főhadiszállására került az ügy, ahol egy új csapatot kezdtek el verbuválni, akik között számos olyan akadt, akik korábban a Mafia 3-on dolgoztak.

Habár ezt a 2K Games sosem erősítette meg hivatalosan, de nem hivatalosan tudni, hogy a BioShock 2 és az XCOM: The Bureau elkészülte után bezárták az ezekért felelős 2K Marin nevű stúdiót, és tulajdonképpen ennek maradékaiból építették fel a Cloud Chamber nevű csapatot, akik az új BioShockot fejlesztik. A beszámolók szerint a csapat még tavalyig is egészen kicsi maradt, amíg a projekt előkészítési fázisban volt, azonban mostanra, hogy megtalálták az irányt, a 2K Games meg tudta tenni a bejelentést.

A BioShock-játékok fejlesztése sosem ment könnyen. Az első rész átesett egy nagy rebooton, ami ahhoz vezetett, hogy a fejlesztés végére brutális crunch-on kellett átmennie az Irrational Gamesnek, és ugyanez volt a helyzet a második rész esetében is. A BioShock 3 elkészítése évekkel húzódott el, szintén a menet közben vágások, újratervezések miatt, amit követően az Irrational Games be is zárt.

Ezek szerint valamiféle átok ülhet a sorozaton, mert láthatóan az új BioShock fejlesztése sem haladt simán az elmúlt években.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap