Legacy of Rome: az új Crusader Kings 2 kiegészítő

A Legacy of Rome a Crusader Kings 2 legújabb kiegészítője, mely hozzáadja a Bizánci birodalmat a játékhoz, gazdag politika rendszerével együtt. 

Legacy of Rome: az új Crusader Kings 2 kiegészítő

A Legacy of Rome a Crusader Kings 2 legújabb kiegészítője, mely hozzáadja a Bizánci birodalmat a játékhoz, gazdag politika rendszerével együtt. Lesz néhány elégedetlenkedő vazallusokból összeállt frakció is, akik készek bármikor felkelni hatalmatok ellen.

Nagyobb hangsúly kerül a vezetőkre, a Leader Focus-nak köszönhetően a hadvezérek képességei sokkal jelentősebbek lesznek, mint eddig. A játékosok kinevezhetik a saját ortodox pátriárkáikat, ezáltal több befolyást nyerve a vazallusoktól beszedett adók felett. Ezen túl lesznek Bizánc-specifikus történések és döntéshelyzetek, a régensek pedig önfejlesztő ambíciókat kaptak.

A kiegészítő által behozott funkciók listáját alant olvashatjátok.

 

[list type="unordered"]

[*]Új frakciórendszer: csatlakozzatok egy királyi frakcióhoz és használjátok a szövetségeseiket, hogy tovább növeljétek erőtöket és lemossátok riválisaitokat.

[*]Toborozzatok álló hadseregeket: mostantól használhatjátok kíséreteteket, mint álló hadsereget a területeteken, melynek méretét a technológiátok fejlettsége határozza meg.

[*]Birkózzatok meg frakció felkelésekkel: a lázadások már nem olyan könnyedén leverhetőek. Elégedetlenkedő vazallusaitok mostantól egybetömörülnek, hogy egy frakció lobogója alatt vonuljanak ellenetek.

[*]Jelölj ortodox pátriárkát: az ortodox királyságok és birodalmak mostantól befolyással lehetnek vallási vezetőikre és azok hatalmára, ahelyett, hogy a konstantinápolyi pátriárkától függenének.

[*]Akadálytalan mobilizáció: mindig egyetlen nagy összegű adót kell beszedned közvetlen vazallusodtól, nem kell az alacsonyabb szinten lévők véleményével törődnöd.

[*]Vezetőfókusz harcban: Bölcsen jelöld ki hadvezéreidet, a tulajdonságaik és képességeik mostantól életbevágó fontosságúak lesznek a harcmezőn. Több vezetői tulajdonság jött be a játékba, hogy ezzel is növelje a választás fontosasságát.

[*]Bizánc életre kel: Új döntéshelyzetek, események jönnek, kifejezetten bizánci témával.

[*]Fejlesztd a vezetőd: Mostantól aktívan dolgozhatsz azon, hogy fejlesztd képességeidet az új tulajdonságokon keresztül (Self-Improvement Ambitions).

[/list]

A Legacy of Rome 2012 negyedik negyedévében jön ki, digitális letöltés formájában, 10 dolláros áron.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward