Küszöbön az Oppo Reno6 széria

Küszöbön az Oppo Reno6 széria

Az Oppo tavaly az év végén indította el a Reno5 sorozatot, aminek a legtöbb tagja Európába is eljutott, és itthon is kaphatóak egyes Reno5 modellek. Éppen ezért érdekes lehet a hazai közönség számára is, hogy az Oppo már arra készül, hogy elindítsa a Reno6 sorozatot.

A féléves generációváltás nagyon agresszív terjeszkedésnél szokott lenni, korábban a Redmi is alkalmazta ezt a felpörgetett fejlesztési módszert, és a Realme sem kivétel ez alól. Most pedig a Reno széria esetében az Oppo is így próbál előre törni. A cégnél a Reno5 nagy sikert ért el, és addig ütné a vasat, amíg forró, ezért hamarosan bemutatkozik a Reno6 sorozat.

Galéria megnyitása

Korábban arról lehetett pletykákat hallani, hogy az Oppo május 22-én fogja bemutatni a Reno6 jelölésű újdonságokat, de ennél egy kicsit tovább kell várnunk, a leleplezés hivatalos időpontja május 27-én lesz. A vállalat élő közönség előtt fogja kamerák kereszttüzébe állítani a masinát, és úgy oldja meg a rendezvény biztonságos lebonyolítását és a megfelelő távolságtartás biztosítását, hogy egy tengerparti eseményt kerít az okostelefonnak.

A Reno6 a felhasználók új nyári társa lehet majd – olvasható a rendezvényre felhívó plakáton.

Az Oppo a nagy siker miatt a Reno5 szérián belül több mint féltucatnyi különböző okostelefont mutatott be, és előre láthatólag az elkövetkezendő hónapokban a Reno6 család is számos tagnak adhat majd otthont. Első körben három modellre lehet számítani. Lesz majd egy szimpla Reno6, egy Reno6 Pro, és egy Reno 6 Pro+ variáns is. Több eltérés lehet ezeknek a képességei között, de a meghatározó differencia a kamerarendszer tekintetében fog megmutatkozni.

Minden korábbinál nagyobb hangsúlyt helyezhet majd az Oppo arra, hogy a készülékei Európában is elérhetőek legyenek majd, ugyanis azon van a vállalat, hogy benyomuljon a Huawei helyére, aki villámgyorsan veszít teret az öreg kontinensen. Éppen ezért az Oppo számára most mindenképpen fontos, hogy feszes tempót diktáljon.

Bízunk abban, hogy az Oppo Reno6 modellek elérnek majd hazánkba is, és az áruk is versenyképessé teszi majd az eszközöket. Sajnos a hazai mobilkínálat is szegényebb lett azzal, hogy a Huawei visszaesett.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap