Különleges power bankok jelentek meg a Mophie kínálatában

A Powerstation tagjai Lightning csatlakozóval ellátva jönnek, és még Qi vezeték nélküli töltés támogatással megtoldott is van közöttük.

Különleges power bankok jelentek meg a Mophie kínálatában

A Mophie kínálatában rengeteg olyan termék van, amik jobbára az okostelefonokkal kapcsolatosak, de a vállalat a hírnevét elsősorban a hordozható (és tokba épített) akkumulátoroknak köszönheti. A Mophie most is ilyen újdonságokkal rukkolt elő, az alábbiakban összesen négy különböző energiabankot ismerhetünk meg.

A Powerstation termékcsaládba tartozó eszközöknek a legfontosabb jellemvonása, hogy mindegyik az Apple által alkalmazott Lightning csatlakozón keresztül tölthető elsősorban, és nem valamelyik USB típus került rá.

Ez alapjaiban határozza meg a vásárlói kört, hiszen egyértelmű, hogy azoknak szólnak ezek a hordozható telepek, akik valamilyen Apple termékkel, például iPhone-nal vagy iPaddel rendelkeznek. A kvartett tagjait ezen felül két részre lehet osztani, vannak a normál Powerstation modellek, amelyeknél igazából a kedvezőbb árazás előrébb való volt, mint az extrák, és vannak a Powerstation Plus hordozható töltők, amelyeknél már a dizájn és a jobb funkcionalitás is nagy hangsúlyt kapott.

Mophie Powerstation

A Mophie legolcsóbb új energiabankja egész egyszerűen a Powerstation nevet kapta. Ez egy nagyon letisztult külsőt vonultat fel, és kettő színben, sötétkékben és rózsaszínben lehet majd hozzájutni. A Powerstation egy 6040 milliamperes akkucsomagot rejt, és a vállalat elmondása szerint az iPhone X üzemidejét akár 20 órával is kintebb tudja tolni, míg az iPad mininél 8 órás pluszt hozhat a konyhára, a kisebbik iPad Prónál pedig 5 órával tud hozzájárulni a futási teljesítményhez. Ezen az eszközön kettő darab USB port található, melyek 10 wattal tudják tölteni a rábízott mobilokat, tableteket vagy más készülékeket. Az alumínium házba csomagolt Powerstation képes a keresztültöltésre és a töltöttségi szintjét négy LED jelzi, melyek gombnyomásra aktiválhatóak, de ezek a jellemzők az összes többi újdonságra is igazak. Ezért a termékért 60 dollárt kell majd leszurkolnia a vásárlóknak.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Mophie Powerstation Plus

A Powerstation Plus belül ugyanazt tartalmazza, mint a Powerstation, szóval egy 6040 mAh-s akkumulátor lapul benne, viszont kívülről simán letagadhatná a rokonságot, ugyanis teljesen más dizájnja van. Ez a kiegészítő már egy szövetes burkolattal lett ellátva, így sokkal igényesebbnek néz ki. És még, ami az érdekessége, hogy nem kell feltétlenül kábelt vinni mellé, mert van egy beépített Lightning csatlakozós madzagja, viszont így csak egy normál méretű USB került rá. A Powerstation csak 152 grammot nyom, ez viszont már 180 g-os tömegű, és nagyobb a térfogata is egy kicsit, mivel az egyszerűbb power bank csak 119 x 69 x 13 mm-es, a Plus jelzővel illetett azonban már 130 x 69 x 15 milliméteres. A Powerstation Plus kék, szürke és fekete színben lesz megvásárolható, és 80 dollárba fog kerülni.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Mophie Powerstation XXL

Hírűnk alanyai közül a legnagyobb akkupakkot a Powerstation XXL hozza el, ez az eszköz már 20 200 milliamperes kapacitással rendelkezik, szóval többször is feltölthetőek róla az Apple mobiljai, de valószínűleg még a tabletjai is. A Mophie úgy kalkulál, hogy az iPhone X esetében 70 órát lehet vele nyerni folyamatos használatban, a 10,5 hüvelykes kijelzővel szerelt iPadnél pedig nem kevesebb mint 18 órát ad hozzá a gyári üzemidőhöz – ilyen segítséggel akár egész nap is folyamatosan használatban lehetne a táblagép. A Powerstation XXL már három teljes értékű USB csatlakozóval van ellátva, így nemcsak a tabletjét és a mobilját, de akár még az okosóráját is nyugodtan töltheti róla a felhasználó. Ez ugyanolyan kialakítású, mint a Powerstation, csak már sokkal nagyobb: 155 x 92 x 20 mm-es térfogatú és 420 grammos. Az izmos hordozható akkumulátor 100 dollárért cserébe lesz megvásárolható, és kizárólag feketében lehet majd rá lecsapni, más színben nem készül.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Mophie Powerstation Plus XL

Végül nézzük a Powerstation Plus XL-t, ami a tudását tekintve a legjobbja a Powerstation termékvonalnak. Ez a készülék ugyanolyan ruhába lett bújtatva, mint a Powerstation Plus, csak nagyobb egy számmal. Van viszont egy igazán érdekes jellemvonása is: támogatja a Qi vezeték nélküli töltést. Sajnos a leírás alapján csak tölteni lehet így a készüléket, nem tud vezeték nélkül más készüléket táplálni, viszont lehet majd tölteni az Apple AirPowerrel – ha egyszer a boltokba kerül. Itt is van egy integrált kábel a normál USB aljzaton túl, és ezúttal 10 000 mAh-s kapacitással lehet számolni. A vállalat által közölt adatok alapján ez a 260 grammos kiegészítő az Apple csúcsmobiljának az üzemidejéhez 34, az iPad Miniéhez 14, az iPad Próéhoz (10,5 colos) pedig 9 órát tud hozzátenni. A kétféle kék, szürke és fekete színben megvásárolható akkumulátor kereken 100 dollárba fog kerülni, vagyis ugyanannyiba kerül, mint a Powerstation XXL.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A Mophie termékei hazánkban is elérhetőek, és reméljük, hogy a most leleplezett különleges hordozható akkumulátorok is eljutnak majd Magyarországra.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward