Különleges 8800GT a Mushkintól

A Mushkin, aki egy amerikai székhellyel rendelkező felsőkategóriás memóriamodulokat készítő vállalat, bejelentette, hogy jelenleg is dolgozik egy új 8800GT-n, amely több szempontból is különlegességnek számít. A vállalat kártyája Mushkin HP 8800 GT 512MB Overclocked Edition v2 névre hallgat, a kártya nem csak teljesítményét tekintve, hanem a dobozának tartalmát nézve is igazi különlegesség lesz a piacon.

Különleges 8800GT a Mushkintól

A Mushkin, aki egy amerikai székhellyel rendelkező felsőkategóriás memóriamodulokat készítő vállalat, bejelentette, hogy jelenleg is dolgozik egy új 8800GT-n, amely több szempontból is különlegességnek számít. A vállalat kártyája Mushkin HP 8800 GT 512MB Overclocked Edition v2 névre hallgat, a kártya nem csak teljesítményét tekintve, hanem a dobozának tartalmát nézve is igazi különlegesség lesz a piacon.

A Mushkin gyárilag túlhajtott 8800GT-je természetesen G92-es GPU-ra épül, ám a GPU magórajele a referencia 600 MHz helyett 675 MHz-re lett feltornázva. A kártya hűtéséről egy egyedi kétslotos hűtőalkalmatosság gondoskodik, ami a gyártó szerint jobban teljesít, mint a referenciahűtők. A kártyán 512 MB GDDR3-as memória található, a chipek 1900 MHz-es órajelen ketyegnek.

A Mushkin újdonságának dobozában a vásárlók találnak egy Mushkin pólót, valamint egy pendrive-ot is, amelyen a kártyához tartozó driverek lapulnak és amelyet a későbbiekben nyugodtan használhatnak adathordozásra is a felhasználók. A Mushkin HP Overclocked Edition 8800 GT v2 az információk szerint még ebben a hónapban elérhetővé válik, a kártyáért 260 eurót kérnek majd el a viszonteladók.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward