Kukázták a Thief QT eseményeit

A fejlesztő Eidos Montreal megerősítette, hogy nem lesznek Quick Time események a lopakodós széria legújabb epizódjában.

Kukázták a Thief QT eseményeit

A fejlesztő Eidos Montreal megerősítette, hogy nem lesznek Quick Time események a lopakodós széria legújabb epizódjában. A változtatást és Kérdések&Válaszok blogbejegyzésben fedték fel.

"Nem rakunk be ilyet" - írta Valérie Bourdeau, a stúdió szóvivője. "Először is nagyon kevés QTE lett volna a játékban, az 1 órás E3 demónkba is 1 volt összesen. Mivel már ez is nagyon erős reakciót váltott ki a sajtó és a közösség tagjaiból, ezért könnyű volt meghozni a döntést, hogy ne használjuk őket. Semmi Quick Time."

Szóba jött néhány más érdekesség is, megtudtuk, hogy nem lesz úszás a játékban, továbbá "harcore" fokozaton be lehet majd kapcsolni mindenféle módosítókat, hogy még nehezebbé tegyük a játékot magunknak:

"A hardcore mód sokféle beállítást enged a játékosoknak. Az egyik kedvencem az Ironman: ha meghalsz, vége a játéknak. Elvégre mi az élet egy kis kockázat nélkül? Még egy olyan beállítást is raktunk be, hogy ha már észrevesz az ellenség, akkor véged. Ezt összekombinálva az Ironman-nel, na az már durva."

"Ahogy azt megígértük, lehetőség lesz kikapcsolni a Focus-t és az ehhez kapcsolódó képességeket. Ez egy plusz dolog amellé, hogy engedjük kikapcsolni az UI bizonyos elemeit is, mint például az NPC-k reakció ikonjait. Az UI lista nagyon részletes, szóval olyanra állítjátok be a játékot, amilyenre tetszik."

Annyi biztos, hogy nincs könnyű dolguk a fejlesztőknek, mert a régi Thief rajongók minden nemű újítást nagyon kritikusan fogadnak. Nem ez az első mechanika amit kukáztak, hisz az XP rendszert is törölték a reakciók miatt. Szerintük lehet jobban jártak volna, ha egy új lopakodós franchise-t hoznak be, ahogy tette a Dishonored is nagy sikerrel. A játék februárban jön PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward