Költséghatékony PC házakat dobott piacra a Raijintek

Az új számítógépházak árukhoz mérten remek felszereltséggel érkeznek, sőt, nem csak feketében, hanem akár fehér kivitelben is meg lehet majd őket vásárolni.

Költséghatékony PC házakat dobott piacra a Raijintek

A Raijintek neve egyelőre még nem csenghet valami ismerősen a számítógépházak piacán, de ez a nem is oly távoli jövőben megváltozhat, ugyanis a processzorhűtőké mellett ezt a szegmenset is alaposan célba vette a vállalat.

A nemrégiben bemutatott első Raijintek számítógépház után ezúttal két Genesis sorozatú számítógépházról hullott le a lepel, amelyek az Agos és az Arcadia nevet kapták. Az újdonságok egyszerű, letisztult dizájnnal érkeznek, és nem csak feketében, hanem fehérben is elérhetővé válnak, méghozzá elég vonzó áron.

Agos és Arcadia

Az eltérő dizájnnal érkező számítógépházak microATX, illetve ATX formátumú alaplapot fogadnak, alaplaptálcájukon pedig a szokásos szerelőablak is jelen van, ami a processzor- és/vagy a processzorhűtő szerelését egyaránt megkönnyíti.

Agos és Arcadia

Agos és Arcadia

A szerszámmentesen szerelhető újdonságok alul elhelyezett tápegységgel kerülnek forgalomba, szellőzőik előtt pedig kivehető, mosható szűrők teljesítenek szolgálatot. PCI slotból mindkét esetben hét áll rendelkezésre, és a hátlapról a folyadékhűtő rendszerekhez használható furatok sem hiányoznak.

Az új számítógépházak hasonlóságairól, illetve különbségeikről az alábbi táblázat ad pontos képet:

Agos és Arcadia

Az Agos 49,99 euróba, az Arcadia pedig 29,99 euróba kerül, természetesen feketében és fehérben egyaránt. Az új számítógépházak legfontosabb tulajdonságait az alábbi két videó is bemutatja.

Agos

Arcadia

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward