King, Midway és romantika – Heti mozipremierek

Itt a Ragyogás folytatása, Roland Emmerich új akciófilmmel tér vissza, és még megannyi érdekesség vár ránk a héten!

King, Midway és romantika – Heti mozipremierek

Bár Stephen King sosem rejtette véka alá, hogy nem kifejezetten kedveli Stanley Kubrick adaptációját, az 1980-as Ragyogást ellenérzései dacára horrorklasszikusként tartják számon. Azt, hogy mi lesz az átélt szörnyűségektől felnőve is szenvedő Danny Torrance-re fókuszáló folytatás, az Álom doktor sorsa, hamarosan meg fogjuk tudni. Hiszen a műfajra specializálódó Mike Flanagan legújabb rémmeséjét csütörtöktől Magyarországon is vetítik majd.   

Roland Emmerich neve egyet jelent a nagy költségvetésű, látványos szuperprodukciókkal. A jelek szerint a hamarosan érkező, a második világháború egyik legvéresebb ütközetét bemutató Midway is ezt a vonalat fogja erősíteni.

Ha inkább egy, a beilleszkedés bonyodalmairól szóló drámához lenne kedvünk, akkor okvetlenül érdemes lesz egy pillantást vetnünk Kontroll nélkülre. A fékezhetetlen-agresszív Benniről lassan az állami ellátórendszerek is kezdenek lemondani, mert a lány képtelen elfogadni, hogy édesanyja lemondott róla, és heves dühkitöréseivel veszélyezteti a körülötte élőket. Jobb híján egy szakértőtől és hivataltól a másikig küldik, vajmi kevés eredménnyel.

A romantikára vágyók két, jócskán eltérő hangvételű alkotás közül választhatnak majd. A keserédes Szerelemre kattintvában az ötvenet taposó Claire-nek megtetszik exe fele olyan idős lakótársa, és, hogy esélye lehessen nála, létrehozza huszonéves online altegeróját, Clarát. Terve látszólag szebben nem is alakulhatna – ám ki tudja, hogy az illúzió meddig tartható fenn?

Míg a Múlt karácsony a zárkózott Kate és az életvidám Tom egymásra találásának történetét meséli el.

Az Ella Fitzgerald: Just One of Those Things-nek hála, a dokumentumfilmek rajongói sem fognak unatkozni. Ez, ahogy azt a cím alapján nem nehéz kitalálni, a jeles énekesnő sikerekben gazdag pályáját mutatja be.

A metál-rajongókat a Slayer: The Repentless Killogy igyekszik majd becsalogatni a mozikba. Ez lényegében egy sajátos vegyesfelvágott. A sort egy, a You Against You, a Repentless és Pride in Prejudice klippjei alapján készült, háromnegyed órás thriller nyitja meg, amit a zenekar 2017-es, Los Angeles-i koncertje követ.

Felsorolásunkat a Terra Willy zárja. Eric Tosti animációs kalandfilmjében egy idegen bolygón ragadt fiú hű robotjával és a helyi élővilág egyik mókás képviselőjével igyekszik túlélni a különféle megpróbáltatásokat.

A heti mozipremierek az alábbiak:

November 6.

  • Slayer: The Repentless Killogy

November 7.

  • Álom doktor
  • Midway
  • Kontroll nélkül
  • Szerelemre kattintva
  • Múlt karácsony
  • Ella Fitzgerald: Just One of Those Things
  • Terra Willy

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap