Kicsi az esélye a PC-s Red Dead Redemptionnek

Már csak a Red Dead Redemption hiányzik a Rockstar PC-s repertoárjából, de kicsi a valószínűsége, hogy pótolnák a hiányt.

Kicsi az esélye a PC-s Red Dead Redemptionnek

A Rockstar szerint sandbox western játéka, a 12,5 millió példányban eladott Red Dead Redemption valószínűleg nem fog PC-re megjelenni.

De nem kell búsulnia a PC-seknek sem, a Rockstar kárpótolja őket az ősszel az L. A. Noire-ral, és legújabb nagy játékuknak, a Max Payne 3-nak is lesz PC-s verziója, a Grand Theft Auto IV és az Episodes from Libery City pedig már meg is jelent PC-re.

A Rockstar úgy érzi, ezzel véget vethet annak a téveszmének, amely szerint ők hanyagolnák a PC platformot.

"Tudjuk, hogy már csak egy játék hiányzik a PC-s terveinkből - természetesen a Red Dead Redemptionről van szó, és persze tudatában vagyunk annak is, hogy a rajongók kifejezetten kérték a PC-s verziót. Csak annyit mondhatunk, hogy amint technikailag, fejlesztésügyileg, és üzletileg lehetséges kiadni egy játékot PC-re (vagy bármilyen más platormra), akkor azt meg is tesszük, de sajnos ez nem működhet minden esetben minden platformra."

"Reméljük, hogy a PC-sek is találnak maguknak elég Rockstar játékot a már megjelent Grand Theft Auto részek és a jövőben megjelenő L.A. Noire és Max Payne 3 között is."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward