Kickstarteren élesztenék újra a PlayStation Home-ot

Neotopia néven támadhat fel a hamarosan bezáró PlayStation Home, ha a közösség hajlandó pénzt adni rá.

Kickstarteren élesztenék újra a PlayStation Home-ot

Éppen pár napja írtunk róla, hogy a fejlesztők nem nagyon értik, a Sony miért akarja lelőni a PlayStation Home-ot, és miért nem költözteti azt át PS4-re. Úgy tűnik ugyanis, hogy a Home vastagosan nyereséges volt a Sony számára, és még inkább nyereséges volt azon stúdiók számára, akik a Home-on belül árultak különböző tartalmakat.

Valószínűleg ezek a dollárok erősen hiányoznak néhány fejlesztő zsebéből, így logikusnak tűnik, hogy vissza akarják hozni a PlayStation Home-ot. Mivel a név jogtulajdonosa természetesen a Sony, így ezt nem használhatják, ezért Neotopia néven indult el a projekt Kickstarteren, ahol a fejlesztők nem kevés pénzt, kereken 250 ezer fontot szeretnének összekalapozni.

Kik állnak a Neotopia mögött? Nos, a Madmunki nevű stúdió, ahonnan az alapítók, Mark Jagger és David Dow már régóta gyártottak tartalmat a Home-ra, de csatlakozott hozzájuk Ed Gladwin is, aki a Sonynál fejlesztette a PlayStation Home-ot nyolc éven át.

Maga a játék az Unreal Engine 4-re épül majd, és nagyon hasonló lesz az eredeti PlayStation Home-hoz: karaktert készíthetünk és szabhatunk testre, otthont vehetünk és rendezhetünk be, és szocializálódhatunk az ismerőseinkkel. A készítők rendkívüli változatosságot ígérnek: lehet házad egy mesés hegyvidéken, de lehet akár egy középkori várad is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward