Két új SteelSeries egér mindenkinek

Két új, platformfüggetlen egérrel állt elő a SteelSeries, amelyeket eleve a lehető leguniverzálisabbra tervezték, hogy bárkinek, bárhol, bármire megfelelhessenek. Merész egy vállalás; hogy sikerült-e, azt ki-ki döntse el maga.

Két új SteelSeries egér mindenkinek

Két új, platformfüggetlen egérrel állt elő a SteelSeries, amelyeket eleve a lehető leguniverzálisabbra tervezték, hogy bárkinek, bárhol, bármire megfelelhessenek.

A kettő közül a legjobb és legprecízebb a Xai, amelynek a lézeres érzékelője 5.000 DPI pontossággal követi a kezünk legkisebb rezdülését is. Kisebb testvére a Kinzu, amelynek az optikája valamivel gyérebb, 3.200 DPI precizitást biztosít.

Mindketten hét gombbal rendelkeznek, amelyek tetszés szerint konfigurálhatóak az egyéni igényeknek megfelelően. Az így kialakított felhasználói profilokat aztán a belső tárolóikra mentik el, ezzel is elősegítve a platformfüggetlenséget. Az aljukon található egy LCD-kijelző is, amelyen azt mutatják meg, hogy jelenleg épp melyik profil is van használatban.

A Xai-t $80, a Kinzu-t pedig $35 ellenében kínálják, az érkezésük elvileg augusztus során várható.

Végül, de nem utolsósorban említésre érdemes még a kétkezes, ergonómikus kialakításuk, amely a cég állítása szerint sokéves kutatómunka eredménye, és tényleg bárkinek a lehető legjobban kézreálló. Az egerekhez pedig 9HD néven kínálnak még egy sűrű szövetű műanyagpadot is, amely állításuk szerint ideális felületet biztosít az optikák számára; ezt szintén $35 ellenében kínálják, szintén augusztusra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward