Készülőben a Mirror's Edge folytatása?

Hivatalosan nem jelentették be ugyan, de az EA egyik volt nagy fejese szerint már készül a Mirror's Edge 2.

Készülőben a Mirror's Edge folytatása?

Az EA Easy Studio volt menedzsere, Ben Cousins, aki most az EA vetélytársánál, a svédországi ngmoconál dolgozik azt állítja, hogy a DICE már dolgozik a Mirror's Edge folytatásán. "A stockholmi fejlesztők köreiben köztudott, hogy a DICE-nál már fejlesztik a Mirror's Edge 2-t" – írta Cousins ma Twitteren, de további részleteket nem közölt.

Érdemes megemlíteni, hogy az úriembert korábban már figyelmeztetésben részesítette az EA, mert amikor a rivális ngmco-hoz ment dolgozni, aggódni kezdtek amiatt, hogy közzétehet olyan bizalmas információkat és szakmai titkokat, melyekhez az EA-nál töltött évek alatt hozzáférhetett. Cousins Twitteren egyébként arra a médiában több helyen is megjelent cikkre reagált, amely arról szólt, hogy a DICE nem akar Battlefield gyárrá válni.

Az EA Games elnökhelyettese, Patrick Soderlund egyébként korábban már elmondta, hogy a DICE kb. 300 emberből áll, akik a stockholmi székhelyű stúdióban dolgoznak, és közülük nem mindenki foglalkozik a Battlefielddel. Az EA más utalásokat is tett arra, hogy talán itt az idő, hogy elkészüljön a Mirror's Edge folytatása, de azt nem erősítették meg, hogy belekezdtek volna. Reméljük a hír igaz, és a közeljövőben élvezhetjük a kitűnő játék következő részét.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward