Készül az új Yakuza

Igen, egy újabb folytatást erősített meg Toshihiro Nagoshi a PS3 exkluzív sorozathoz. A Famitsu információi szerint a szériakövetkezőt párhuzamosan fejlesztik a PSP-re szánt Black Pantherrel.

Készül az új Yakuza

Igen, egy újabb folytatást erősített meg Toshihiro Nagoshi a PS3 exkluzív sorozathoz. A Famitsu információi (@Adriasang) szerint a szériakövetkezőt párhuzamosan fejlesztik a PSP-re szánt Black Pantherrel. Az 5. fő Yakuza játéknak egyelőre nincs alcíme, vagy legalábbis nem árulta el Toshihiro úr, csak annyit mondott, hogy nem hoz majd szégyent a Yakuza névre.

Elmondta még, hogy ezúttal közelebbről is megismerhetjük Majima Gorot, ebben a részben ugyanis játszható lesz. "Meg akarjuk nektek mutatni, hogy még vannak lehetőségek a sorozatban. Nem fogjuk kidobni a régi szórakoztató játékelemeket, de szikét ragadunk és a játék rendszerének alapvető szöveteibe vágunk bele."

Hozzánk még csak márciusban érkezett meg a Yakuza 3 és 2011 tavaszára várjuk a negyedik epizódot, úgyhogy ez a játék még nagyon távolinak tűnik itt a nyugaton...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward