Készül az új Thief?

Amennyire hinni lehet a pletykáknak, már fejlesztik a Thief széria negyedik installációját. A találgatások egy az Eidos Montreal honlapon megjelent képből indultak ki. Egy szép nagy felkiáltójel társaságában a következőt olvashatjuk: "Az Eidos-Montreal második projektjéről hamarosan lehull a lepel."

Készül az új Thief?

Amennyire hinni lehet a pletykáknak, már fejlesztik a Thief széria negyedik installációját. A találgatások egy, az Eidos Montreal honlapon megjelent képből indultak ki. Egy szép nagy kérdőjel társaságában a következőt olvashatjuk: "Az Eidos-Montreal második projektjéről hamarosan lehull a lepel."

Ez alapján persze még bármi lehetne, ám ha egy kicsit megerőltetjük a szemeinket és elkezdünk kutakodni emlékeink között, akkor észrevehetjük, hogy a betűtípus (font) amit használtak a kiírásnál, az ugyanaz, mint amit az eddigi Thief játékoknál is alkalmaztak.

Adalék ehhez, hogy a kép felett az írják, hogy "A két játék, ami jelenleg fejlesztés alatt áll az Eidos Montreal-nál olyan sikeres szériákat fog újra életre hívni, mint a Deus Ex és a még be nem jelentett projektünk..."

Várjuk tehát az Eidos-os megerősítést, akit nagyon érdekel a játék, annak érdemes átfutni a fórumos találgatásokon!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward