Készül a Baldur’s Gate 3?

Brian Fargo tudja, ki dolgozik rajta.

Készül a Baldur’s Gate 3?

Érdekes látni, hogyan változnak az idők. 1998-ban a Baldur’s Gate-et istenítette mindenki, mint a CRPG műfaj életrekeltőjét (jogosan). Később volt egy kevésbé fényes szakasz, aztán az olyan játékok, mint a Divinity: Original Sin, a Pillars of Eternity, vagy a Torment: Tides of Numenéra ismét felkeltették a közönség figyelmét. Úgy tűnik, ezúttal a Baldur’s Gate-sorozat lesz az, aminek a népszerűség jól jön.

A bizonyíték, már ha ezt annak lehet nevezni, az inXile Entertainment főnökének, Brian Fargonak twitteres oldalán pihen. Fargo sejtelmesen megjegyezte, hogy véletlenül tudja, ki dolgozik a Baldur’s Gate 3 projekten.

Az üzenet egy 2012-es történetre utal, melyben a Baldur’s Gate Enhanced Editiont és a Siege of Dragonspear kiegészítőt készítő Beamdog azt mondta, hogy a harmadik rész szerepel a hosszú távú terveik között, akár kickstarteres támogatással is, és érdekesnek tartják, amit Fargo csinált a Wastelanddel.

A Beamdog most úgy nyilatkozott, hogy ők nem foglalkoznak a dologgal, és a Larian Studios is lelőtt egy pletykát arra vonatkozóan, hogy megvette volna a sorozat jogait. Maga Fargo nem volt hajlandó bővebben kommentálni az ügyet, csak annyit közölt, hogy tényleg nem szabad többet mondania.

Ha valóban létezik ez a titkos projekt, az inXile és Fargo boszorkánykonyhájában valószínűleg a legjobb helyen lenne. Amint bármi egyéb kiderül, biztosan beszámolunk róla!

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap