Kedvező árú gamer egér érkezik a SteelSeriestől

A SteelSeries Rival 100-as egere meglepően jó áron kerül az üzletek polcaira, tulajdonságai alapján pedig nem is tűnik rossz vételnek.

Kedvező árú gamer egér érkezik a SteelSeriestől

A SteelSeries egy új gamer egérrel jelentkezik, ami ezúttal a középkategóriában próbál szerencsét.

A Rival 100-as modell matt felülettel és textúrázott oldalsó betétekkel érkezik, amelyek stabil, kényelmes fogást biztosítanak. A fekete egér fedélzetén PixArt 3059-SS típusú optikai szenzor dolgozik, amelynek érzékenysége nyolc lépésben állítható, egészen 4000 DPI-ig. Az egyedi szenzor 1:1 mozgáskövetést alkalmaz, hardveres gyorsítást azonban egyáltalán nem használ. Képességeit jól jellemzi, hogy másodpercenként 3632 milliméternyi mozgás pontos lekövetésére képes és az extrém gyorsulástól sem jön zavarba, egészen a 20G-s szintig. Gyártója szerint a Rival 100 40%-kal magasabb mozgáskövetési pontossággal dolgozik, mint az 50 dollár alatti árkategóriában versenyző riválisai.

A hatgombos kivitelben érkező egér gombjai programozhatóak, viszont az egér a formavilága miatt csak jobbkezesek számára ajánlható. Az újdonság extraként még RGB LED alapú világítást is kapott, amelynek színárnyalata tetszés szerint változtatható – méghozzá 16,8 millió színárnyalat közül. A termék USB 2.0-s kábelen keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez.

A Steal Series Rival 100-as egere felszereltsége ellenére meglepően vonzó árcédulát kapott, hisz csak 39,99 euróba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward