Kedvező áron érkezik a Xigmatek alacsony CPU hűtője

A Xigmatek új processzorhűtője remekül passzol HTPC konfigurációkba és kompakt asztali számítógépekbe.

Kedvező áron érkezik a Xigmatek alacsony CPU hűtője

Az Apache III-as modell alumíniumból készült talpazattal és számos, alumíniumötvözetből álló lamellával érkezik, amelyek egy 92 milliméteres átmérőjű légkeverőt ölelnek körül. Az apró processzorhűtő 110 milliméteres átmérővel rendelkezik, magassága pedig mindössze 52 milliméter, így kompakt konfigurációkban is gond nélkül alkalmazható, ahol a megfelelő processzorhűtő kiválasztásakor általában kritikus fontosságú szempont a magasság.

A 256 grammos processzorhűtő ventilátora a rendszer terheltségétől függően a percenkénti 1200-2500-as közötti fordulatszám-tartományban üzemel. A légkeverő zajszintje 20 dB(A) és 28 dB(A) között helyezkedik el, természetesen a ventilátor pillanatnyi fordulatszámától függően.

A költséghatékony választásnak minősülő Xigmatek Apache III az Intel LGA-775/1155/1156 és az AMD Socket AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1/FM2 processzorfoglalataira egyaránt passzol. A gyártó a terméket a gyári Intel és AMD processzorhűtők kiváltására szánja: a dobozos processzorok gyári processzorhűtőjénél nem csak halkabban, de hatékonyabban is üzemel az Apache III.

A termék Ausztráliában már előrendelhető, ahol 10 amerikai dollárnak megfelelő ausztrál dollárt kell érte letenni az asztalra. Az újdonság remélhetőleg egyéb országokban is hamarosan elérhető lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward