Kaspersky vírusölő és tűzfal netbookokra

Külön ultrahordozható gépekre szabott biztonsági szoftvert mutatott be a vírusirtójáról és tűzfaláról híres Kaspersky.

Kaspersky vírusölő és tűzfal netbookokra

Külön ultrahordozható gépekre szabott biztonsági szoftvert mutatott be a vírusirtójáról és tűzfaláról híres Kaspersky.

A Kaspersky Internet Security for Ultra-Portables névre hallgató biztonsági szoftvercsomag több funkciójában is tükrözi a netbook-kizárólagosságot. Például csak Windows XP Home vagy Professional operációs rendszeren és Intel Atom, Celeron-M vagy VIA C7-M központi egységen képes elindulni. A netbookokra való optimalizáltság itt a kisebb erőforrásigényben (256 MB RAM-memória, 50 MB tárhely a háttértárolón) és a kisebb ablakméretben nyilvánul meg, azaz 1024 x 600 vagy ennél kisebb felbontású kijelzőkön is elfér a Kaspersky biztonsági megoldása.

A szoftvercsomag egyébként teljes mértékben megfelel a mai elvárásoknak. Véd a vírusoktól, trójaiaktól, férgektől, kártékony- és kémszoftverektől, valamint az azonnali üzenetküldő (IM) szolgáltatásokon keresztül terjedő veszélyektől is. Képes a Java és Visual Basic szkriptek biztonságának az ellenőrzésére, illetve rezidens víruskeresőként a fájlokat, e-maileket és Internetes forgalmat is folyamatosan ellenőrzi. A még fel nem ismert vírusok elleni védelmet a Kaspersky proaktív algoritmusa biztosítja. Tartalmaz még egy kétirányú személyes tűzfalat illetve képes biztosítani a WiFi és VPN-kapcsolatok biztonságát.

A szoftver 1 gépre való telepítésére feljogosító licensz 30 dollárért vásárolható meg, mely 1 éves támogatást foglal magába.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward