Shop menü

JUBILEUMI ESEMÉNYRE KÉSZÜL A REDMI

Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Jubileumi eseményre készül a Redmi

Már a küszöbön van a teljesen új Redmi K széria bevezetése, a K70 sorozat érkerésére készülhetünk, és még ebben a hónapban sort kerít a márka a bejelentésre. A Redmi K70 mellett pedig arról is szó lesz az eseményen, hogy a márkanév egy történelmi pillanathoz érkezett az idei évben.

Több mint 10 év már annak, hogy a Xiaomi piacra dobta a legelső Redmi modellt.

2013 nyarán került bevetésre az első Redmi, és 2014 elején került globálisan is forgalomba a olcsó középkategóriás készülék. Rengeteg dolgon ment keresztül az évek alatt a Redmi, de egy dologban sosem változott. Mindig a lehető legjobb ér-érték arányt tartják szem előtt a Redmi készülékek, bármelyik árszegmensben kerülnek bevetésre. Mostanában már nem annyira kiemelkedő, amit nyújtanak, de már a felsőkategóriában is vannak Redmi modellek. Most éppen ilyenek érkeznek.

November 29-én fogja a Redmi megtartani azt a rendezvényt, melynek keretében a Redmi jubileumára emlékezik, miközben bemutatja a Redmi K70 sorozatot.

Előre láthatólag három készülék fog a kamerák kereszttüzébe kerülni. Jön a Redmi K70, a K70 Pro és a K70E. Ezek mind kiemelkedően jó teljesítményt fognak nyújtani a zászlóshajóknál lényegesen kedvezőbb áron. Vannak már elhintett információink is arról, hogy mire lehet számítani.

A Redmi K70E lesz az új termékcsalád legszerényebb tagja, és már ebben a teljesen új Dimensity 8300 rendszerchip lesz jelen, méghozzá az „Ultra” jelzővel is megtoldott változatában, ami bizonyos szempontból még jobbnak ígérkezik. A mobil egy 1,5K felbontású, 12 bites megjelenítővel kerül majd bevetésre, és akár 1800 nites fényerőt is képes lesz elérni. Az akkumulátora már 5500 milliamperórás kapacitással fog szolgálni, és 90 wattos teljesítménnyel lehet majd tölteni.

Galéria megnyitása

A Redmi K70 a legrejtélyesebb egyelőre, erről szinte semmit nem lehet tudni. Állítólag a Snapdragon 8 Gen 2 rendszerchipet használhatja majd, ezáltal olyan teljesítményt fog nyújtani, mint a Redmi K60 Pro modell tavaly. A Redmi K70 Pro esetében pedig már biztosra vehető, hogy a Snapdragon 8 Gen 3 rendszerchipet fogja alkalmazni, így az aktuális csúcsmodellek ligájában fog a pályára lépni. A K70 Pro alumíniumötvözet keretbe lesz foglalva, és elérhető lesz 12 GB memóriával is.

Galéria megnyitása

A Xiaomi ezeket a modelleket azonnal nem fogja a globális piacra eljuttatni, legalábbis eddig nem ez volt a gyakorlat. A korábbi trendekből kiindulva a vállalat minimális módosításokat követően a Xiaomi és Poco márkanevek alatt dobhatja piacra ezeket a készülékeket valamikor 2024-ben.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére