Jövőre bejelentik az új Xbox-ot?

A Microsoft állítólag már jövőre leleplezi az új konzolt, legalábbis ha hihetünk egy állítólagos anonim Crytek alkalmazottnak.

Jövőre bejelentik az új Xbox-ot?

Az idei E3 nagyrészt a Nintendo új gépéről, a Wii U-ról szólt, és az új konzol miatt a többi gyártónak is lépést kell tartania, nehogy a nagy N elhappolja tőlük a potenciális hardcore vásárlókat (bár nem vagyunk benne biztosak, hogy ettől tartani kell). Most a Crytek egy neve eltitkolását kérő alkalmazottja szólalt meg az ügyben, elárulva a cég következő generációs projektjét, mely az új Xboxon fog debütálni. Az informátor szerint a következő MS konzolt a 2012-es E3-on mutatja be a cég, noha konkrét technikai specifikációk még nincsenek - hát igen, ez van, ha sürget az idő, az amerikaiak pedig le akarják előzni a Sonyt.

A Crytek játéka egyébként a TimeSplitters 4, amit CryEngine 3.0-val fejlesztenek, s melynek fontos tulajdonsága a nagy szabadság. Mit mondjunk, a mese hihető. S hogy mit felel a Microsoft, illetve a Crytek? Természetesen semmit, elzárkóznak a nyilatkozatoktól, ami azt jelenti, hogy lehet igazság a hírekben. Az informátor szerint már a Sony is új gép fejlesztésébe kezdett, így nem lehetetlen, hogy jövőre dupla bejelentést kapunk (ezt megerősíti az a tény is, hogy a Sony-nak megugrottak az R&D költségei, és egy befektetőknek tartott konferencián a kérdést firtatva az derült ki, hogy next gen fejlesztésekre megy a pénz). És még Michael Pachter azt mondta, hogy a konzolok halottak... bah!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward