Jönnek az Apacer Blade sorozatú DDR4-es memóriái

Az Apacer is letámadja a DDR4-es memóriamodulok szegmensét, méghozzá elég komoly kínálattal.

Jönnek az Apacer Blade sorozatú DDR4-es memóriái

A DDR4-es memóriamodulok piacán egyre szélesebb, egyre gazdagabb választékból csemegézhetnek a vásárlók – igaz, egyelőre csak egy igen szűk réteg számára, az X99-es alaplapok tulajdonosainak lehet vonzó e terület, hiszen más "átlagfelhasználói" platform még nem rendelkezik DDR4-es memóriatámogatással.

Ennek ellenére csak úgy özönlenek az újabbnál újabb DDR4-es memóriamodulok és memóriacsomagok: a legfrissebb termékek most az Apacer műhelyéből érkeztek. A Blade sorozatú DDR4-es memóriamodulok meglehetősen elegáns, piros-fekete dizájnnal érkeznek, memóriachipjeik hűtéséről pedig igényes, szemrevaló dizájnnal büszkélkedő hűtőborda gondoskodik. Mivel az újdonságok a négycsatornás memóriatámogatással ellátott X99-es HEDT platformot veszik célba, így csak és kizárólag négycsatornás kivitelben érhetőek el, ahogy az az alábbi táblázatból is kiderül.

Az XMP támogatással rendelkező memóriamodulok minden X99-es alaplappal elindulnak DDR4-2133 MHz-es órajel és 1,2 voltos feszültség alkalmazása mellett – ezek az értékek a JEDEC szabvány részét képezik. A névleges órajelet és a névleges időzítéseket az XMP 2.0-s támogatás jóvoltából könnyedén és gyorsan beállíthatjuk, így kiaknázhatóvá válnak a memóriamodulokban rejlő lehetőségek.

Az Apacer Blade memóriacsaládjának tagjai élettartam garanciával kerülnek az üzletek polcaira, méghozzá rövidesen. A memóriacsomagok várható ajánlott végfelhasználói árai egyelőre sajnos nem ismertek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward