Jönnek a felfrissített VAIO C és E noteszek

A Sony VAIO noteszgép sorozata hamarosan egy kisebb frissítésen esik át, már ami a belépő szinten elhelyezkedő VAIO E sorozatú megoldásokat és a magasabb kategóriában helyet foglaló VAIO C sorozatú notebookokat illeti. A két népszerű VAIO noteszgép sorozat két szintén népszerű mobil platformmal frissül: az egyik újdonság az Intel Huron River platformja, míg a másik az AMD Brazos platform.

Jönnek a felfrissített VAIO C és E noteszek

A Sony VAIO noteszgép sorozata hamarosan egy kisebb frissítésen esik át, legalábbis a belépő szinten elhelyezkedő VAIO E sorozatú megoldások és a magasabb kategóriában helyet foglaló VAIO C sorozatú notebook biztosan. A két népszerű VAIO noteszgép sorozat két szintén népszerű mobil platformmal frissül: az egyik újdonság az Intel Huron River platformja, míg a másik az AMD Brazos platform.

A belépő szintet képviselő VAIO E sorozatú noteszgépek 14 hüvelykes, 15,5 hüvelykes, illetve 17,3 colos képátlójú kijelzővel ellátott változatokban kerülnek a boltok polcaira. A 14 és 15,5 colos modellek kékben, fehérben, rózsaszínben vagy feketében pompáznak majd, míg 17,3 hüvelykes kijelzővel ellátott társaik feketében vagy fehérben érkeznek. A notebookok ujjlenyomat-álló borítást kapnak, textúrázott, "gödrös" érintőpaddal rendelkeznek és LED-es háttérvilágítással üzemelő kijelzőt alkalmaznak. A 15,5 colos és 17,3 colos példányok még beépített numerikus billentyűzettel is rendelkezni fognak.

Az új noteszgépek Core i3-as vagy Core i5-ös sorozatú Intel processzorral, illetve AMD E350-es AMD APU-val kerülnek forgalomba, igaz, utóbbi csak a 15,5 colos példányoknál lesz elérhető. A notebookok DVD-íróval vagy Blu-ray komb meghajtóval érkeznek és minden esetben tartalmaznak HDMI videó kimenetet, illetve beépített webkamerát. A VAIO E sorozat tagjainak alapára 550 dollárról indul, a termékek szállítását pedig a következő hónap folyamán kezdi meg a Sony.

A VAIO C sorozatban a frissített notebookok között 14 colos és 15,5 colos képátlójú kijelzővel ellátott modelleket találunk majd, amelyek neon vörös és villám kék színekben lesznek elérhetőek. A processzor szerepét minden esetben Sandy Bridge alapú Core i3-as vagy Core i5-ös processzorok töltik be, választásunktól függően. Ezeknél a modelleknél a processzorba integrált videó vezérlő mellett opcionálisan akár 1 GB-nyi fedélzeti memóriával ellátott Radeon HD 6630M videokártya alkalmazására is lehetőség nyílik. Az újdonságok HD webkamerával, Exmor szenzorral, igény szerint háttérvilágítással ellátott billentyűzettel, illetve WiDi támogatással is rendelkezni fognak. Az akkumulátor az IGP-vel ellátott modelleknél kilencórás, míg a Radeon HD 6630M típusú videó vezérlővel dolgozó modelleknél nyolcórás üzemidőt kínál egyetlen töltéssel.

Az előtelepített Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel ellátott újdonságok induló ára 730 dollár lesz. A VAIO C sorozatú noteszek szállítása is júliusban kezdődik meg.

Az újdonságok június 19-től kezdve előrendelhetőek lesznek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward