Jön az első Sims 3 kiegészítő

Az EA lerántotta varázslatos leplét a fantasztikus, világot megváltó első The Sims 3 kiegészítőről! Az első pakk november 16-án landol a boltok polcain mind a PC, mind a MAC verziókhoz (Amerikában, nálunk ez 20-át jelent). Nem, nem Csili-vili cuccok 1 lesz a neve, hanem World Adventures.

Jön az első Sims 3 kiegészítő

Az EA lerántotta varázslatos leplét a fantasztikus, világot megváltó The Sims 3 kiegészítőről! Az első pakk november 16-án landol a boltok polcain mind a PC, mind a MAC verziókhoz (Amerikában, nálunk ez 20-át jelent). Nem, nem Csili-vili cuccok 1 lesz a neve, hanem World Adventures.

Igen, ezúttal világutazó túrára vihetjük kicsi alteregóinkat és pereputtyukat, valamint a szomszéd Brad Pittet, Hugh Jackmant és Eva Longoriát stb. is. Beutazván bolygónk leghíresebb tájegységeit, mindent megörökíthetünk videofelvételeken és fényképeken. Tanulhatunk, gyűjthetünk szuveníreket. Példának okáért Kínában elsajátíthatunk harcművészeteket, Franciaországban meg... gyönyörködhetünk a tájban. :)

Az EA tervez World Adventures-höz kapcsolódó letölthető tartalmakat is, a vásárlókat pedig 1000 Sim ponttal gazdagítja, amit a The Sims 3 Store-ban költhetnek el kedvük szerint. A kiegészítő jövőre érkezik iPhone-ra/iPod Touch-ra.

Az iPon Sims 3 tesztjéhez katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward