Jön a Lords of the Fallen: Ancient Labyrinth DLC

Még az idén kijön a Dark Soulsra hajazó izgalmas RPG első kiegészítője.

Jön a Lords of the Fallen: Ancient Labyrinth DLC

Még az idei év telén megjelenik a Lords of The Fallen első kiegészítője, az Ancient Labyrinth, jelentette be a CI Games, a játék kiadója és társ-fejlesztője. A DLC PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is kijön, és mintegy két és fél órányi új tartalmat ad a játékhoz. Kalandjaink során, melyek többek között egy óriási, csontvázakkal teli útvesztőben játszódnak majd, újfajta mechanikájú fejtörőkkel is találkozhatunk, a The Library nevű helyszínen pedig megismerhetjük a játék főszereplőjének, Harkynnak a történetét.

A feladványok megoldása mellett a felfedezésen és az új ellenfeleken lesz nagy hangsúly, össze kell mérnünk erőnket egy ősi mágikus Lorddal is, aki hogy ne unatkozzunk, harc közben folyamatosan változtatni fogja képességeit. A DLC tartalmaz még egy démonos témájú missziót, számos mellékküldetést, új szereplőket, páncélokat és fegyvereket is.

Tomasz Gop producer elmondta, hogy a Lords of the Fallen eddig 200 000 példányban kelt el, és összesen 700 000 példányt szállítottak ki belőle a boltokba. A játék költségvetése 42 millió zlotyi (12,4 millió dollár) volt. Ahhoz, hogy visszahozza a pénzt, minimum 500 000 példányban kellett a CI Gamesnek kiszállítania, amit meg is tett. A Dark Soulsra hajazó játékot sokan dícsérik, úgyhogy várhatóan az eladott példányok száma is tovább fog még nőni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward