Jól felszerelt AeroCool PC ház gamereknek (is)

Az AeroCool a Mechatron számítógépházat is hamarosan csatába küldi.

Jól felszerelt AeroCool PC ház gamereknek (is)

Az Xpredator X3-as modellek és a rendhagyó felépítésű Strike-X Air mellett az AeroCool egy másik számítógépház-újdonsággal is előrukkol az idei ősz folyamán, ez pedig nem lesz más, mint a Mechatron Black Edition.

A PGS B (Performance Gaming Series Black) családba tartozó számítógépház nagyrészt feketében érkezik, de az egyhangúságot azért néhány piros „színfolttal” megpróbálták megtörni a dizájnerek. A friss kuckó közepes toronyház formátumú és 0,6 milliméter vastag SECC acélra támaszkodik, már ami a vázát és oldallapjait illeti. Bővítőhelyek tekintetében látszólag átlagos felszereltségre számíthatunk, ugyanis 3,5 colos bővítőhelyekből négyet, 5,25 colosakból pedig hármat kapunk. Extra azonban, hogy három darab 2,5 colos bővítőhely is a kínálat részét képezi.

Az alaplaptálca szokás szerint most is rendelkezik szerelőablakkal, amely az átlagos megoldásoknál jóval szélesebb, így nem valószínű, hogy valaha is olyan hátlapi rögzítő panelbe botlunk, amelyet ne lehetne kiszerelni az alaplap kivétele nélkül. Az alaplaptálca emellett kellő kábelmenedzsment-lehetőséget is kínál, így a rendszerben futó különböző kábeleket esztétikusan elvezethetjük. PCI bővítőhelyekből összese hetet kapunk, a tápegység pedig most is a ház hátulján, alul kap helyet, természetesen kellő rezgéscsillapítás mellett. A házba akár extra hosszú tápegységet is beszerelhetünk.

A videokártyák számára 330 milliméternyi hely áll rendelkezésre, processzorhűtőből pedig akár 175 milliméter magas példányt is bepakolhatunk a házba, ami szintén jó hír. A megfelelő szellőzésről alap esetben egy előlapi 200 milliméteres, egy hátlapi 120 milliméteres és két darab, piros LED-es világítással is ellátott 120 milliméteres oldallapi légkeverő gondoskodik. A két oldallapi ventilátort igény esetén két darab 140 milliméteres vagy egy darab 200 milliméteres átmérőjű légkeverőre is lecserélhetjük, sőt, a ház tetején is elhelyezhetünk két darab 140 milliméteres vagy egy darab 200 milliméteres átmérőjű ventilátort. A házban igény esetén folyadékhűtő rendszer is helyet kaphat.

A nagyrészt szerszámmentes komponens-szerelhetőséget biztosító kuckó a szokásos audió csatlakozók mellett két USB 3.0-s előlapi porttal is rendelkezik. Az 534 x 226 x 502 milliméteres mérettel bíró Mechatron Black Edition hivatalos debütálására október elején kerülhet sor.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward