Javulni fog a Diablo 3 co-op

A Blizzard tervei közt szerepel a Diablo 3 kooperatív játékrészének javítása, amit majd az 1.0.8-as tapasszal szeretnének implementálni.

Javulni fog a Diablo 3 co-op

A Blizzard tervei közt szerepel a Diablo 3 kooperatív játékrészének javítása, amit majd az 1.0.8-as tapasszal szeretnének implementálni. A vezető technikai tervező Wyatt Chang elismerte, hogy a játék kooperatív része nem ért fel a benne rejlő potenciálhoz. "Még ha élvezetes is barátokkal játszani, gyakran érezhetitek, hogy könnyebb és hatékonyabb egyedül menni."

Persze megvannak az előnyei így is, mert az Elite pakkokat és főbossokat gyorsabban ölitek meg együtt, ugyanakkor koordinálnotok kell hova mentek és mit támadtok, valamint a követőtöket is elvesztitek. A veletek azonos célokkal rendelkező társ megtalálása sem egyszerű egy erre kihegyezett társtaláló rendszer nélkül.

"A lényeg az, hogy a multi nagyon szórakoztató tud lenni, de a hátrányai miatt sokan úgy is érezhetnek, hogy egyszerűen nem éri meg az erőfeszítést." A közösségi funkciók erősítésével ez a probléma szertefoszlik majd, bónuszként pedig kaptok buffokat is co-op csapatban.

Az 1.0.8-tól lesznek matchmaking jelölések a nyitott (public) játékokon, így a többi játékos könnyen talál majd olyan játékot, ami megfelel az ő játékstílusának. A multiért extra tapasztalati pontok járnak és a jelenlegihez képest csökkentett HP a szörnyeknek... (+50% per extra játékos és nem plusz 70%)

Új chat funkciók is jönnek

További részletek a Battle.net-en.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward