Itt az XCOM Second Wave DLC

Ma jelenik meg az XCOM ingyenes DLC-je, amellyel alaposan megbolondíthatjuk a játékot.

Itt az XCOM Second Wave DLC

Ma jelenik meg az XCOM: Enemy Unknown második DLC-je, a Second Wave PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Az új tartalmak ingyenesek, és olyan játékosoknak tervezték őket, akik újfajta kihívásokat keresnek. A frissítés olyan opciókat ad az XCOM-hoz, amelyek nagymértékben megváltoztatják a játékmenetet.

A Not Created Equally opció pl. randomizálja a kezdő katonák statisztikáit, a Hidden Potential hatására ezek a statisztikák véletlenszerűen fejlődnek minden előléptetéskor. A Firaxis dizájnere, Jake Solomon egy interjúban elmondta, hogy ezek az opciók lehetővé teszik, hogy katonáink sokkal sokoldalúbbak legyenek és túlléphessenek alap kasztjuk korlátain.

Az új opciók közül sok nagymértékben nehezíti a játékot, ez bizonyára elnyeri az eredeti XCOM rajongóinak tetszését. A Marathon pl. sokkal hosszabbá teszi a kampányt, és a játékosoknak nagyobb költségekkel és hosszabb kutatási idővel kell számolniuk és a katonák gyógyulása is sokkal hosszabb időt vesz igénybe. A Diminishing Returns a műholdak építési költségeit srófolja fel, melyek minden egyes darab megépítése után növekedni fognak.

Bizonyos opciók már az új játékosok számára is rögtön elérhetőek lesznek, míg a többihez akkor férhetünk hozzá, ha különböző nehézségi fokozatokon már végigvittük a játékot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward