Itt a Sony Japan titokzatos Panopticonja

Egy látványos trailerrel leplezték le a Panopticon című cel-shaded sci-fi kalandjátékot.

Itt a Sony Japan titokzatos Panopticonja

Egy látványos trailerrel leplezték le a Panopticon című cel-shaded sci-fi kalandjátékot. A hivatalos honlapon már egy hete ment a visszaszámlálás, így sokan tűkön ülve várták a leleplezést.

A trailerben nem említenek indító platformot, de egy dátumot azért kaptunk. A május 21 feltehetően nem a megjelenési dátum, hanem ekkor kapunk további információkat a Panopticonról. Nem mellesleg ekkor lesz a Microsoft nagy next-gen konzol bemutatója.

A Panopticon leleplezés időzítése és a május 21-ei újabb titokzatos dátum azt sugallja, hogy PS4-es lesz a játék, de tekintve, hogy még mennyi PS3-as játékkal bombáz minket (legnagyobb örömünkre) a Sony, még az sincs kizárva, hogy jelen generációra jön a cím.

A Sony Japan Studio egyébként már dolgozik egy PS4-es platformjátékon (ez a Knack), valamint továbbra is segítgetik a Team Icot, hogy befejezzék a régóta csúszkáló The Last Guardiant.

A mostani trailerben egy olyan cyberpunk világot mutattak be nekünk, melyben átkos totalitariánus rendszerben sínylődve élnek együtt emberek és robotok. Utóbbiak úgy látják az embereket, hogy azok egy számmal vannak megjelölve. Láthatunk egy ember nőt is, aki megszüli az 1,000,000-val ellátott babát. Azt nem tudjuk, mit jelöl a szám, de valószínűleg nem szült előtte még 999,999-et, szóval egy valamit már kizárhatunk...

Vannak még itt felhőkarcoló méretű rakétákat lődöző kibersárkányok (nem kaptunk eleget a Blood Dragonban) és láthatjuk London futurisztikus megfelelőjét is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward