Itt a legfrissebb WD TV: megjött a WD TV Live!

A Western Digital asztali multimédia lejátszó családja WD TV néven vonult be a köztudatba, és a termékek alacsony áruk és ütőképes tulajdonságaik miatt hamar népszerűvé váltak. Kezdtedben csak a hagyományos WD TV volt elérhető, ám augusztusban megérkezett a lejátszó karcsúsított változata is, amely szerényebb képességekkel és így kedvezőbb árral próbálja meghódítani a nagyközönséget.

Itt a legfrissebb WD TV: megjött a WD TV Live!

A Western Digital asztali multimédia lejátszó családja WD TV néven vonult be a köztudatba, és a termékek alacsony áruk és ütőképes tulajdonságaik miatt hamar népszerűvé váltak. Kezdetben csak a hagyományos WD TV volt elérhető, ám augusztusban megérkezett a lejátszó karcsúsított változata is, amely szerényebb képességekkel és így kedvezőbb árral próbálja meghódítani a nagyközönséget.

Most egy újabb taggal bővül a kínálat: a mai naptól kezdve kapható a WD TV Live névre keresztelt változat is, amely az alap WD TV-hez képest már hálózati támogatást is kínál, sőt, egyes videó- és képmegosztó oldalak tartalmának böngészésére is használható. A 40 x 100 x 125,5 mm-es méretekkel rendelkező újdonság 303 grammot nyom a mérlegen. A termék HDMI 1.3-as, kompozit, valamint USB 2.0-s portokat tartalmaz, de ezeken kívül egy Ethernet csatlakozót is elhelyezett rajta a gyártó, így a szerkezet az otthoni hálózatra kapcsolt PC vagy Mac konfigurációról, illetve hálózati adattároló szerverről (NAS) is képes multimédia tartalmak lejátszására, így sokkal rugalmasabban használhatjuk filmnézésére, mindehhez pedig jár a már megszokott 1080p-s támogatás is.

A WD TV Live a YouTube videók megtekintésére is tökéletesen alkalmas, sőt, segítségével a Flickr vagy a Pandora felhasználói fiókunkhoz is hozzáférhetünk. A gyártó közleménye szerint a kis újdonság Xvid, MKV, MPEG, MOV, WMV9, MP3, WAV, AAC, FLAC, OGG, JEPG és GIF fájlokkal tökéletesen elboldogul, így az internetes és hálózati képességekkel kiegészítve igen-igen vonzó választásnak tűnik. A termék merevlemezt még mindig nem tartalmaz, média fájlok lejátszásához pendrive, külső merevlemez vagy a LAN csatlakozós használatára van szükség.

A támogatott fájltípusok pontos listája

[list type="unordered"]

[*]Videó - AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9    

[*]Kép - JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG

[*]Audió - MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS

[*]Lejátszó lista - PLS, M3U, WPL 

[*]Felirat - SRT, ASS, SSA, SUB, SMI  

[/list]

Az újdonság a mai naptól kezdve érhető el kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára 150 dollár magasságában helyezkedik el. A készülék már webshopunkban is feltűnt, ahol 30000 forint alatti áron lehet hozzájutni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward