Itt a HyperX első Bluetooth kapcsolatot használó mikrofonos fejhallgatója

A HyperX Cloud MIX egy sokoldalú mikrofonos fejhallgató, ami két mikrofont kapott, extraként pedig vezetékes módban is használható.

Itt a HyperX első Bluetooth kapcsolatot használó mikrofonos fejhallgatója

A HyperX éppen a napokban mutatta be mikrofonos fülhallgatóját, amiről természetesen már be is számoltunk, most pedig megérkezett a Kingston gamer divíziójának első olyan mikrofonos fejhallgatója is, amely a Bluetooth 4.2-es szabvány köré épül. A Cloud MIX névre keresztelt újdonság sok apró dizájnelemet, illetve technikai megoldást kölcsönvesz a Cloud 2 és a Cloud Alpha modellektől.

A Cloud MIX alapját két darab 40 milliméteres átmérőjű hangszóró adja, amelyek a 10 Hz és a 40 kHz közötti frekvenciatartományon belül működnek. A 40 ohmos impedanciával rendelkező hangszórók teljes dinamikus torzítása 2% alatt marad, maximális hangnyomásuk pedig 100 dB (1 kHz-en). A műanyag házba zárt hangszórókat kényelmes párnázás veszi körül, csak úgy, ahogy a fejpánt belső részét is. A MIX Hi-Res Audio tanusítvánnyal is rendelkezik, de csak vezetékes módban képes a maximális minőség nyújtására.

A fejhallgató rögtön két mikrofont is kapott: az egyik beépítve érkezik és kiváló választás mobil használat esetén, míg a másik egy levehető megoldás, ami TeamSpeak és Discord tanúsítvánnyal egyaránt rendelkezik, játék közben tökéletes lehet online kapcsolattartásra.

Galéria megnyitása

A jobb hangszóróházon hangerő szabályzó gombok, illetve bekapcsológomb kapott helyet, de az akkumulátor töltését segítő Micro USB port is itt található. Az akkumulátor egyetlen teljes töltéssel akár 20 órányi üzemidőt is kínálhat, így egy hosszúra nyúlt gamer napot is gond nélkül átvészelhetünk akkumulátortöltés nélkül.

A bal hangszóróház már két darab 3,5 milliméteres Jack Audio portnak ad helyet, amelyek közül az egyik a levehető mikrofont, a másik pedig egy audió kábelt fogad, így a headset akár vezetékes módban is használható, ha esetleg idő előtt lemerülne az akkumulátor. A beépített electret kondenzátor mikrofon minden irányból érzékeli a hangot, üzemi frekvenciatartománya 50 Hz és 8 kHz között helyezkedik el, érzékenysége pedig -33dBV. A levehető mikrofon ugyancsak electret kondenzátor típusú, üzemi frekvenciatartománya azonban már 50 Hz-től 18 kHz-ig terjed, valamint érzékenysége is jobb: -42 dBV.

Galéria megnyitása

Vezeték nélküli használat esetén a 10 méteres hatótávolságot biztosító Bluetooth 4.2-es vezérlőre támaszkodik a rendszer, vezetékes üzemmódban pedig egy 1,3 méteres headset kábelre és egy 2 méter hosszú PC-s hosszabbító kábelre támaszkodik. A töltőkábel hossza 50 centiméter. A headset tömege 260 gramm, ám ha a levehető mikrofont is csatlakoztatjuk, ez az érték 15 grammal növekszik.

A HyperX Cloud MIX rövidesen elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban, ára 199 dollár lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap