Ismét frissült a BlackBerry 10

A BlackBerry legújabb frissítése (BB10.1) után a rendszer biztonságosabb lesz, szélesedett a támogatott nyelvek köre és a felület is változik némileg.

Ismét frissült a BlackBerry 10

A BlackBerrynél jelenleg sem pihennek a mérnökök. Mindamellett, hogy folyamatosan követik egymást az újabbnál újabb okostelefonok, szoftveres oldalon is sorban jönnek a változások. A BlackBerry 10.1 igazság szerint már nem teljesen új, ugyanis májusban már befutott az első kiadása, és ezúttal csak kisebb javításokon esett át a rendszer, de néhány új funkciót is hoz a 10.1.0.4537 verziószámú variáns.

Az újdonságok java a nagyobb biztonságot veszi célba. A teljes változáslista legfontosabbjait az alábbi listában szedtük sorba. Amennyiben valakit a legapróbb szösszenetek is érdekelnek, akkor a BlackBerry hivatalos honlapján aprólékosan böngészheti a módosításokat.

[list type="unordered"]

[/list]

A kisebb, "karbantartási" frissítésként érkező oprendszer egyelőre csak a csúcsragadozók számára lesz elérhető. A BlackBerry Z10 és a Q10 mellett arról nem esett szó, hogy a BlackBerry Q5 számára mikor válhat elérhetővé, és hogy ott milyen változásokra számítsunk. A telepítés folyamata OTA úton végezhető el, és ehhez Wi-Fi kapcsolatot igényel az adott készülékünk. Az újdonságot nem mindenki töltheti le azonnal, régiókra leosztva fog felbukkanni: először az Ázsia és a Csendes-óceáni térség, Kanada, Európa, Afrika és a Közel-Kelet részesül előnyben, 2-3 hét múlva kerülhet sor Latin-Amerikára és végül, a nyár végéhez közeledve az Egyesült Államokat is eléri a BB10.1.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward