Innovatív Gears of Wart készít a Black Tusk

A Microsoft belsős stúdiójához került Gears of War, akik reményeink szerint meg tudják újítani a sorozatot. Ken Lobb szerint bizakodhatunk.

Innovatív Gears of Wart készít a Black Tusk

Ken Lobb, a Nintendo és a Rare egykori prominens személyisége ma már a Microsoft Studios felsővezetésében dolgozik. Így kifejezetten örült, amikor a Double Helix egy kiváló prototípussal állt elő a Killer Instinctet illetően, hiszen Lobb annak idején a klasszikus első két rész fejlesztésében tevékenyen részt vett: "Én terveztem az alap kombórendszert és gyakorlatilag majdnem az összes karakter megalkotásában benne volt a kezem. Ez egy olyan cím, ami nagyon közel áll a szívemhez."

Lobb hagyta kibontakozni a Double Helix kreatív igazgatóját, Adam Isgreent, ugyanakkor nem telt el olyan hét, hogy ne nézett volna rá a fejlesztés menetére kétszer-háromszor is. "Imádon ezt a műfajt, így nagyon fontos volt nekem, hogy végeredmény kiegyensúlyozott legyen."

Mivel Lobb most már a Microsoft Studios összes készülő játékában benne van valamilyen szinten, természetesen van rálátása a Microsoft vadonatúj belsős stúdiójánál, a Black Tusknál készülő Gears of Warra is. "Nagyon tisztelem Chuck Osieját, a kreatív igazgatót, és az összes munkatársat a Black Tusknál. Úgy gondolom, egy nagyon innovatív Gears of Warra számíthatunk. Amit eddig láttam belőle, az fantasztikus volt."

Lobb megerősítette, hogy a Black Tusk gyakorlatilag alapítása óta az Unreal Engine 4-gyel kísérletezik és dolgozik, így már rengeteg tapasztalattal rendelkeztek, mikor elkezdték fejleszteni az új Gears of Wart. Egyébként pedig a csapat is ezt akarta: "Közösen egyeztek meg abban, hogy a Gearsen fognak dolgozni. Senki nem kényszerítette rájuk, Phil Spencer nem így csinálja a dolgokat."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward