Innováció 2011 – Tarts velünk a jövőbe!

Május hetedike és tizedike között kerül megrendezésre az Innováció 2011, amelyre május hetedikén és nyolcadikán a szervezők mindenkit várnak a Millenáris Park B csarnokában. A hetedikei és nyolcadikai nyílt napok után kilencedikén az oktatás szereplőit, azaz a diákokat és a tanárokat várja a rendezvény, ahol az oktatási nap keretén belül bemutatják az interaktív oktatás jövőjét, valamint néhány innovatív nyelvtanulási módszert, valamint a digitális táblákat, illetve a digitális képzési lehetőségeket és taneszközöket is. Május tizedikén egy üzleti nappal zárul a rendezvény, de ez utóbbi a nagyközönség számára úgysem érdekes.

Innováció 2011 – Tarts velünk a jövőbe!

Május hetedike és tizedike között kerül megrendezésre az Innováció 2011, amelyre május hetedikén és nyolcadikán a szervezők mindenkit várnak a Millenáris Park B csarnokában. A hetedikei és nyolcadikai nyílt napok után kilencedikén az oktatás szereplőit, azaz a diákokat és a tanárokat várja a rendezvény, ahol az oktatási nap keretén belül bemutatják az interaktív oktatás jövőjét, valamint néhány innovatív nyelvtanulási módszert, valamint a digitális táblákat, illetve a digitális képzési lehetőségeket és taneszközöket is.

A nyílt hétvége alkalmával, azaz május hetedikén és nyolcadikán reggel kilenc és este hat óra között várják az érdeklődőket. A hétvégi nyílt napok - amelyek alkalmával bemutatkoznak a legújabb informatikai eszközök és technológiai újdonságok - teljesen ingyenesen látogathatóak. A rendezvény keretein belül meg lehet majd ismerkedni a legfrissebb telefonokkal, játékkonzolokkal és televíziókkal, de a legújabb technológiákat felvonultató asztali- és mobil számítógépek sem hiányoznak majd a kínálatból. A látogatók a legújabb számítástechnikai eszközöket és a munkát megkönnyítő szoftvereket egyaránt kipróbálhatják majd.

A B csarnokban egy külön kis játéksarkot is kialakítanak a szervezők, ahol a legfrissebb konzolos játékokkal, valamint a mozgásérzékelős technológiára alapozó játékkonzolokkal is megismerkedhetnek az érdeklődők, sőt, ki is próbálhatják azokat. Az Innováció 2011 az informatika és a mobilvilág összes fontosabb újítását felvonultatja és lehetőséget ad azok kipróbálására is. A szervezők természetesen a legkisebbekre is gondoltak, akiket még nem csapott meg a technika szele: ők játszóházban kapcsolódhatnak ki, amíg a család többi tagja a kütyükkel foglalkozik.

A kiállítók között számos neves vállalat lesz jelen, amelyek között az alábbiakat találjuk: Microsoft, HP, LG, Dell, Intel, Sony, Fujitsu, Asus, Acer, Tabello, Lenovo, Toshiba, Steelcase és Ford.  

Az ingyenesen látogatható nyílt napokkal kapcsolatban itt találnak bővebb információt az érdeklődők, a Facebook felhasználói fiókkal rendelkezők pedig itt csatlakozhatnak az eseményhez.

[bold]

Időpont:[/bold]

2011. május 7-8. – nyílt napok.

2011. május 9. – regisztrációhoz kötött nyílt nap az oktatásban résztvevő diákok és tanárok részére.

2011. május 10. – zártkörű, szakmai nap.

Nyitvatartás:

10:00 – 19:00, a belépés ingyenes.

Helyszín

Millenáris Park, B csarnok

1024 Budapest, Fény utca 20-22.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward