Indul az Epic Games Paragonjának nyílt bétája

Augusztus 16-tól ingyenesen belenézhetünk a játékba.

Indul az Epic Games Paragonjának nyílt bétája

Az Unreal Tournamentről és a Gears of Warról ismert Epic Games új MOBA-játéka, a Paragon augusztus 16-tól bárki számára elérhető PC-n és PS4-en.

Idáig kóddal kellett rendelkeznünk a bétázáshoz, vagy meg kellett vennünk a korai hozzáféréses verziót. Most ingyenesen letölthetjük a játékot mindkét platformon, ráadásul egyes karakterek eléréséhez nem kell fizetnünk, pedig ez más MOBA játékok esetében (például HotS, Smite) előfordul. A Paragonban a teljes névsor rendelkezésünkre áll, méghozzá ingyen. Nagyjából három hetente lehet új karakterre számítani és az Epic azt is megígérte, hogy nem fog semmi olyat árulni, ami befolyásolhatná a játékmenetet.

A Paragon a Smite-hoz hasonlóan harmadik személyű külső nézetes akciójáték. Az Epic szerint az egyik érdekessége a különböző szintekkel rendelkező nyílt térkép. Stratégiánkat a játék kártyapaklis rendszerével tervezhetjük meg, mely meghatározza az adott meccsen elérhető buffokat és felszereléseket. Ez különösen a friss játékosoknak jöhet jól, hiszen nem vesznek el a játékban lévő rengeteg tárgy között és nagyobb eséllyel raknak össze ütőképes kombinációt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward