indiePon - Extra félelmetes a belső nézetes Resident Evil 2 Remake

Szerencsére lesz szó szelídebb témákról, például teljesen erőszakmentes kutatómunkáról, művészeti iskoláról, kórházdekorálásról, vagy főzőcskézésről is.

indiePon - Extra félelmetes a belső nézetes Resident Evil 2 Remake

Nem gyengéknek való a Resident Evil 2 Remake belső nézetes modja

A PrayDog nevű tehetség által készített mod belső nézetbe helyezi a játékot (de a kezünk és lábunk látszik), ettől pedig a feszültség, a klausztrofóbia és az idegborzolás olyan fokát éri el a kaland, ami tényleg vérfagyasztó lehet. Én szóltam.

PrayDog még nem fejezte be a munkát, de a mod már letölthető a GitHubról. Ha nem féltek, hogy szívrohamot kaptok, próbáljátok ki, vagy előtte nézzetek bele abba, ahogy mások össze…-vissza rettegnek. Na jó, a fickó nem egy ijedős típus, de a felvételről lejön a hangulat.

Itt az éles verziós Astroneer

A System Era Softworks két és fél évig korai hozzáférésben lévő, teljesen erőszakmentes sandbox túlélősdijében felfedezők vagyunk, új idegen növényeket, állatokat és helyszíneket kutatunk, előtérbe helyezve az együttműködést és a tudományos szemléletet.

Az 1.0-s verzió az eddigi legnagyobb frissítéssel karöltve érkezett, melyben átdolgozták a játék egész, hét naprendszerből álló világát, valamint új tanulómódot és kezelőfelületet építettek be.

Csákányok összeeszkábálása helyett itt 3D-nyomtatóval csinálunk fúrógépet, hogy felderíthessük a barlangokat az erőforrásokat keresgélve. A történet elemeit a világító, lila idegen ereklyékből és struktúrákból ismerhetjük meg.

Az Astroneer Xbox One-on, illetve PC-re a Steamen és a Humble Store-ban érhető el.

Megjelenési trailert kapott a Fear The Wolves

A hónap elején jeleztük, hogy jön a játék éles verziója, és most meg is érkezett, egy friss előzetes társaságában, ami elég akciódúsra sikeredett.

Kaptunk egy szép hosszú patch notest, melyben részletezik az újdonságokat. Érdemes átnézni, a tartalomtól a grafikán át a kényelmi funkciókig sok területen történt javulás.

A Fear The Wolves február 6. és 12. között ingyenesen próbálható ki a Steamen.

Lakberendezők lehetünk a Two Point Hospitalban

Egy ingyenes frissítés után kaptunk szabad kezet ahhoz, hogy saját ízlésünknek megfelelően alakítsuk a kórházi szobákat. Használhatunk szőnyegeket, festményeket, különböző padló-, és faltípusokat is.

Ha nincs időnk saját díszítőelemek létrehozására, a Steam Workshopból letölthetjük másokét, de ha kreatívkodnánk, a fejlesztő Two Point Studios egy videóban mutatja meg az első lépéseket.

Ötmillió példány fogyott a Human: Fall Flatből

A Curve Digital platformere, melyben apró, kicsit rongybaba-hatású emberkékkel oldunk meg különböző rejtvényeket, három éve jelent meg, a stúdió most ünnepelte az ötmilliós mérföldkövet.

Annyira megörültek neki, hogy mindenkinek adtak négy új skint ingyenesen, ráadásul február 11-ig féláron vásárolhatjuk meg a játékot a Steamen.

Annak idején mi is teszteltük ám! 2017-től elérhető a multiplayer, ami még kaotikusabbá teszi az egész mókát.

Kínai újév az Overcooked! 2-ben

A co-op főzőcske hét új konyhát, malac- és sárkányszakácsokat, valamint friss recepteket kapott egy ingyenes frissítéssel.

Az újévi ünnepségek csúcspontja a most érkezett túlélőmód, amiben a lehető legtöbb rendelést kell megcsinálnunk a rendelkezésünkre álló idő alatt. Minden tányér ad pár másodpercet, hogy tovább főzhessünk, míg teljesen ki nem készülünk…

Az Overcooked! 2 február 11-ig 25 százalékos kedvezménnyel kapható a Steamen.

VR hack-and-slash lesz az Asgard’s Wrath

A Sanzaru Games és az Oculus Studios együttműködésében készülő VR üsd-vágd-varázslósdi az isteni nézőpont és a halandók által vívott csaták között váltogat majd.

A feladat az lesz, hogy bebizonyítsuk rátermettségünket Lokinak, aki biztosan nem fog átvágni, á, dehogyis. A hangsúly egyértelműen a harci helyzeteken lesz, a fejlesztők bevetik a fizikát, a lefejezést, a rongybaba-effektust és még sok minden mást az élmény fokozásának érdekében.

A testmozgást olykor rejtvények dobják majd fel, elvileg RPG-elemekkel is találkozhatunk, és nem felejtik ki a multiplayer lehetőséget sem.

Az Asgard’s Wrath a tervek szerint idén jelenik meg Oculus Riftre, a hivatalos oldalon követhetitek a munka állását.

Kipróbálható a Steel Rats

A Steel Rats egy motoros banda, melynek tagjai megfogadták, hogy megvédik városukat a retro-furutisztikus, alternatív 1940-es évekbeli Egyesült Államokban az invázióra készülő földönkívüli robotoktól. Ennek megfelelően acélparipánk nyergében az ellenfelek hordáin gázolunk át, négy egyedi karakter között váltogatva.

A Tate Multimedia játéka a lövöldék, platformerek, és ügyességi versenyjátékok ötvözete, szokatlanul kreatív koncepció. A demót a GOG-ról, vagy a Steamről tölthetitek le, a teljes verzió mindkét boltban féláron kapható jelenleg.

Megjelent az Art Sqool

Julian Glander projektje egy szimulációs és rajzprogram, melyben kiélhetjük tehetségünket a több száz megkezdett rajz segítségével, valamint felfedezhetjük a szépséges és titokzatos Art Sqool Campust.

De vajon kreatívvá tehet-e minket egy videójáték, vagy jobb alkotókká válhatunk-e tőle? Ennek kiderítésére ötven feladatot kell elvégeznünk, összegyűjtenünk az összes ecsetet (18 darab), és befejeznünk az iskolát.

Az Art Sqool most a Steamen és az itch.io-n is kedvezményesen kapható.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap